HM 05.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ile zapłacę za poradę (projekt) architekta wnętrz. Chciałabym w nowym mieszkaniu powyburzać ścianę i przenieśc kuchnię w inne miejsce.Jestem z Torunia - czy znacie jakiegoś dobrego architekta z moich okolic?Pozdrawiam.Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzawadzk 31.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 1500,3000, 4000 najmniej wg mnie za jakiś projekcik. Są duże rozbieżności w cenach. Zależy, czy zrobią ci wizualizację komputerową i jaką.Jeżeli ma być tanio, to może poszukaj studenta architektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 01.09.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Może to dobry pomysł, faktycznie poszukam studenta. Dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a ja myslalem ze szukasz dobrego.teraz juz student wystarczy byle taniej?powodzenia, zdarzają się dobrzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 01.09.2005 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Drogi architekcie - nie zawsze "taniej" znaczy "gorzej"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 wiem o tym dobrze,dlatego napisałem że sie zdarzają, i zyczyłem powodzeniatylko ze w przypadku projektu wnętrz przydaje troche więcej niz koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 01.09.2005 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Właśnie widziałam Twoje plany mieszkanka "przed i po" - super pomysł. Czy na wyburzenie ściany między kuchnią a pokojem musiałeś mieć zgodę np. spółdzielni mieszkaniowej?Ja na razie z koncepcjami się muszę wstrzymać, bo spółdzielnia, na której terenie chcę kupić mieszkanie ostatnio dokupiła grunty i myślą nad projektem nowego bloku. Może w tym nowym bloku będzie inny układ mieszkań i pokoi. Jeśli nie - poproszę Cię o poradę, małą sugestię...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.09.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 dzięki, ale nie dlatego pisałem w tym wątku.zgodę miałem, bo zmieniłem miejsce kuchni.poszukaj dobrego architekta wnętrz, albo architekta który zajmuje sie tez wnetrzami. i poszukaj go u siebie. Rady radami, a dobry efekt osiągnie się jedynie przy dobrej i bliskiej współpracy z inwestorem. Nawet najlepsze koncepcje via net moga rozbić się przy zderzeniu z rzeczywistością...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 26.09.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja projektuję za 35 zł/m2 i via-internet 20zł/m2 przy wyjątkowo skomplikowanych projektach 40-45zł/m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts