agnieszkach 05.07.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 drodzy forumowicze, bardzo proszę o pomoc, jak mam wybrnąc z problemukupiłam lakier jednoskładnikowy i pierwsza warstwa została właśnie nim pomalowana , a następnie kupiłam lakier dwuskładnikowy (polecono mi tak w markecie) ,którym parkieciarz pomalował drugą warstwe.no i co się okazało - powstała kasza na podłodze. co mam robić aby podłogę doprowadzić do normalności, niestety mój parkieciarz stracił głowe i sam nie wie. czy mam cyklinować do surowego drewna . każda odpowiedz będzie pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 05.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Chyba nie ma innej rady niż cyklinowanie - dwuskładnikowego lakieru nie rozpuścisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 06.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 O zgrozo, czemu ten parkieciarz nie zrobił próby?Pomimo tego, że Ty dostarczasz parkiet i pozostałe produkty, to on bierze odpowiedzialność za całość roboty. Gdyby mu przywieźć sadzę o konsystencji lakieru, to też by ją wymalował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Cyklinować, a kosztami obciążyć parkieciarza !PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 strasznie mi przykro musisz cyklinować. Potem jeden rodzaj lakieru najlepiej od jednego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts