Jerzysio 09.07.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ...i tylko pamiętaj :TO NAPRAWDĘ OSTATNI RAZ !!!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 zuza trzymaj się dzielnie i bądź nadal w kontakcie z Rejonowym Ośrodkiem Pomocy Rodzinie. Przygotuj się do tej próby, psychologicznie i prawnie.Jeśli potrzebujesz namiary - zadzwoń pod numer Niebieskiej Linii.Jeśli jednak jego relacje z dziećmi są złe, dzieci boją się go i nie ciągną do niego...odejdź od razu.Trzymam mooocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 zuza a ja mysle ze zle zrobiłaś....za jakis czas znowu oberwiesz i tyle...szkoda mi tylko dzieci...bo one same odejsc nie mogą...no ale to Twoj wybór..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 10.07.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 kiedyś moja babcia mi opowiadała, że jej koleżanka z pracy przyszła raz cała zapłakana do pracy. Wszyscy pytają co się stało itp. a na to ona odpowiedziała, że mąż już jej nie kocha bo wczoraj ani razu jej nie uderzył O_Osą ludzie i klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velour 10.07.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 zuza a ja mysle ze zle zrobiłaś....za jakis czas znowu oberwiesz i tyle...szkoda mi tylko dzieci...bo one same odejsc nie mogą...no ale to Twoj wybór..... A jak marynarzyk ma zone w kazdym porcie to sie rzuca go czy siedzi w domku i w necie szuka zadowolenia? Tak tylko pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velour 10.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 zuza a ja mysle ze zle zrobiłaś....za jakis czas znowu oberwiesz i tyle...szkoda mi tylko dzieci...bo one same odejsc nie mogą...no ale to Twoj wybór..... A jak marynarzyk ma zone w kazdym porcie to sie rzuca go czy siedzi w domku i w necie szuka zadowolenia? Tak tylko pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.07.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A jak marynarzyk ma zone w kazdym porcie to sie rzuca go czy siedzi w domku i w necie szuka zadowolenia? Tak tylko pytam? Głębia wielka z tego bije.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A jak marynarzyk ma zone w kazdym porcie to sie rzuca go czy siedzi w domku i w necie szuka zadowolenia? Tak tylko pytam? Głębia wielka z tego bije.... jakies zle doswiadczenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 No w każdym razie nie moje - ja marynarza na zdjęciu widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 No w każdym razie nie moje - ja marynarza na zdjęciu widziałam... nawet nie pomyslalam Aggi we mnie podkochiwal sie kiedys jeden marynarz , ale te porty mnie chyba zniechecily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 zuza a ja mysle ze zle zrobiłaś....za jakis czas znowu oberwiesz i tyle...szkoda mi tylko dzieci...bo one same odejsc nie mogą...no ale to Twoj wybór..... A jak marynarzyk ma zone w kazdym porcie to sie rzuca go czy siedzi w domku i w necie szuka zadowolenia? Tak tylko pytam? hmm...velour...nawet nie chce mi sie odpowiadac..bo to znaczy ze znize sie do twojego poziomu... szukaj do bicia gdzie indziej...zle trafiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velour 13.07.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 zuza a ja mysle ze zle zrobiłaś....za jakis czas znowu oberwiesz i tyle...szkoda mi tylko dzieci...bo one same odejsc nie mogą...no ale to Twoj wybór..... A jak marynarzyk ma zone w kazdym porcie to sie rzuca go czy siedzi w domku i w necie szuka zadowolenia? Tak tylko pytam? hmm...velour...nawet nie chce mi sie odpowiadac..bo to znaczy ze znize sie do twojego poziomu... szukaj do bicia gdzie indziej...zle trafiles. Bezplatne testy mozna zrobic w dawnej przychodni portowej. To nic nie kosztuje, a ja nic nie sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 zuza a ja mysle ze zle zrobiłaś....za jakis czas znowu oberwiesz i tyle...szkoda mi tylko dzieci...bo one same odejsc nie mogą...no ale to Twoj wybór..... A jak marynarzyk ma zone w kazdym porcie to sie rzuca go czy siedzi w domku i w necie szuka zadowolenia? Tak tylko pytam? hmm...velour...nawet nie chce mi sie odpowiadac..bo to znaczy ze znize sie do twojego poziomu... szukaj do bicia gdzie indziej...zle trafiles. Bezplatne testy mozna zrobic w dawnej przychodni portowej. To nic nie kosztuje, a ja nic nie sugeruje. daj se na neutral Mysle , ze Teska sama wie co ma robic i gdzie sie badac chyba za bardzo osobiscie tu podjezdzasz nieladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Bezplatne testy mozna zrobic w dawnej przychodni portowej. To nic nie kosztuje, a ja nic nie sugeruje. i okazuje się na dodatek, że to krajan nasz tak cię podjeżdża, szkoda że anonimowo jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 czupurek tyle jego jak pogada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 15.07.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 velur Chcesz być ordynarny/a. Koniecznie publicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.07.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Velour wywaliła Cię na dziubek i zmieniła zamki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wedlug mnie - kazdy szanse ma jedna - tak na prawde tylko jedna... Nawet kiedy zostanie mu wybaczone to i tak nie bedzie juz nigdy tak samo.....bo Rany sie goja ale blizny zostaja - u kogos kto wybacza. A ten co prosi o wybaczenie to jesli jest "czlowiekiem" - to do konca zycia zle sie z tym czuje i nie ma spokojnych nocy .... ................no chyba ze nie jest czlowiekiem i nie ma sumienia. Najgorsza choraba czlowieka - jest niewydolnosc sumienia - moze nie jest zarazliwa ale ostatnio bardzo popularna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.07.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 O matko, a co to za osobiste wycieczki. No i jak to się ma do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts