Sebastiano 12.02.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ja mam (po raz pierwszy w życiu) kocura wabiącego się GIZMO. wzielismy bestię ze schroniska jak miał 7 tygodni i szczerze żałuję, że nie wziąłem też jego małego brata... jest czarny, bujne futro jak u persa chociaż pyszczek inny - ot taki fajny mieszaniec. na placu budowy mam psa Mikiego który przypałętał się przed sylwestrem do chłopaków pilnujących mojego terenu i tak już został. Zbili mu porządną budę, dokarmiają i chyba już go zostawię skoro szczeka na obcych http://images1.fotosik.pl/13/xz9d9pbn918d3ij2.jpg mam zamiar wziąć jeszcze jednego psińca ze schroniska - ale żeby był trochę większy - no i drugiego kocura o ile się żona nie kapnie - co zapewne będzie ciężkie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Pies ekstra - bymysle ze trzeba go zostawic - przeciez bidulek juz "pracuje" na terenie a drugiego kota tez - a zone czyms przekupic wiesz ja mysle ze takie te "drobiazgi" jakie robimy ( bo dla nas to sa drobiazgi a dla tych zwierzat - czasami kwestia calego zycia) - beda gdzies tam kiedys podsumowane i policzone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 to prawda. Za naszą odrobinę ciepła oddają nam dziesięć razy więcej Podobają mi sie zwierzaki rasowe, zawsze chciałem mieć np. owczarka szkockiego, niemieckiego, rówież huskim nie pogardziłbym - ale najbardziej kochane są kundelki i mieszańce.Jak pojechaliśmy do schroniska po kocura to myślałem, że serducho pęknie...Dlatego następne będzie równiez ze schroniska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.02.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 A tu link dla tych co moze nia maja jeszcze ani psa a ni kota http://www.miau.pl/adopcje/internetowe.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 26.02.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Kotka z Łomży (wyglądem przypomina żbika). Dla babci, żeby jej smutno nie było jak z żoną jesteśmy w pracy. Tylko nie wiem, czy jej nie powycinać tego i owego żeby nie było problemów, jak dostanie hormonów (na razie dostała 1 zastrzyk i jest ok, ale kotu podobno zastrzyki nie wychodzą dobrze). A jak się wybuduję (to się upiję z radości) i kupię psa. Może husky, albo wezmę jakiegoś znajdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 04.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Ja mam 2 koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila2004 04.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 U nas są i koty i pies <a href=http://img383.imageshack.us/img383/3269/abraikoty5vu.th.jpg' alt='abraikoty5vu.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 śliczne zdjęciemasz hodowlę, bo widzę że są małe kociaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts