agnese 12.11.2002 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Mamy wentylacje mechaniczna i ogrzewanie powietrzem. Chcielibysmy podlaczyc do tego wklad kominkowy. Jak poszlam do firmy, to az mi oko zbielalo na widok cennika. Zastanawiam sie nad wlasnorecznym montazem a przynajmniej zatrudnieniem tanszej ekipy (wowczas musze miec pewnosc, ze wiedza co robia).Czy ktos moglby polecic jakas literature albo podzielic sie doswiadczeniami?Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjarek 14.11.2002 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 poszukaj na forach było sporo na tem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2002 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 jesli moge ci polecic łatwe rozwiazanie to prosz .Ja kupiłem super kominek wolnostojacy w allegro .adres sprzedawcy [email protected],napisz warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts