anna99 12.07.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 No. a mnie wypadło nijak. W piątek, 15 mam brata z Gdyni, więc myślałam, że 16 to dobry termin. Niestety, na tę sobotę sąsiad organizuje "sąsiedzkiego" grila. Będą wszyscy okoliczni mieszkańcy zza siatki. Jest to pierwszy taki zjazd-grill, więc będzie okazja do lepszego poznania i ewentualnego wypicia 'brudzia". Niestety, nie mogę zrezygnować, bo jestem pierwszy raz zaproszona, jako ostatnio budująca. Potem mam urlop. z którym nie wiem jeszcze co zrobię. Trudno, jeśli spotkanie będzie beze mnie, to zyczę "burzy mózgów", a może odłożycie na później?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Cokolwiek postanowicie jestem desperacko nastawiona aby dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.07.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Słuchajcie...jako, że 16go były 3 osoby, a już są 2, to chyba nie jest to najlepszy termin. Podejmijcie decyzję co z pozostałymi dwoma terminami. (tymi, gdzie chętne są dwie osoby). Ja, ponieważ nie będę mógł wtedy być, nie czuję się władny decydować...wiem jedno...niestety liczne to spotkanie nie będzie. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 I jak kiedy to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 21.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ostatnia chwila aby umówić się na 24 jak nie to musimy rozpisać II TURĘ Z TERMINAMI (proponuje) koniec sierpnia początek września,może wtedy przejdą pozytywnie lustrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 czekam na ustalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts