dizers 16.07.2005 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 1277 m2 działka na której stoi juz dom ,jakie ma wymiary tego nie wiem ale jest ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 aniuś, Pani Urzędniczce się nie pomyliło. Tu chodzi o to, że na działce stoi już jeden budynek. Sama napisałaś. Już od pierwszego kliknięcia widać, że: lokal mieszkalny w budynku, to nie osobny budynek. A dizersowi właśnie tak doradzam, żeby powstał w budynku przez rozbudowę drugi lokal mieszkalny, a jak powstanie to można zrobić rozdzielność i dopiero wtedy Urzędowi się mówi rączki precz i zajmijcie się podatkiwm od darowizn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 25.07.2005 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 tak w zasadzie to niewiem od czego zacząć w wydziale architektury powiedziano mi że muszę znac powierzchnię działki ,no juz znam.Tylko jak już wcześniej pisałem ona ma właśnie dziwny krztałt więc jak mam to podzielić jak juz tam stoi dom podobno ma być 700m2 w innych przypadkach (ale nie mam pojęcia jakich) 600m2 jeśli działka w najchudszym miejscu ma 9m a w najdłuższym 21 długość 85m stym ze ta dłuższa strona jest juz zajęta w części muszę zawołaC geodetę żeby mi wydzielił te 600m2 ?? oszaleć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 25.07.2005 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 tak w zasadzie to niewiem od czego zacząć w wydziale architektury powiedziano mi że muszę znac powierzchnię działki ,no juz znam.Tylko jak już wcześniej pisałem ona ma właśnie dziwny krztałt więc jak mam to podzielić jak juz tam stoi dom podobno ma być 700m2 w innych przypadkach (ale nie mam pojęcia jakich) 600m2 jeśli działka w najchudszym miejscu ma 9m a w najdłuższym 21 długość 85m stym ze ta dłuższa strona jest juz zajęta w części muszę zawołaC geodetę żeby mi wydzielił te 600m2 ?? oszaleć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 26.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 aniuś, Pani Urzędniczce się nie pomyliło. Tu chodzi o to, że na działce stoi już jeden budynek. Sama napisałaś. . Pozwolę sobie zostać przy swoim. Urzędniczka opowiada chrzany. Powiem więcej - załatwiłabym dizersowi tę sprawę w mig, ale musi poczekać do jesieni (mam teraz swoją budowę na karku) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts