alex_as 06.07.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czy ktos wie, ile kosztuje montaz sufitów podwieszanych - placi sie za to od metra czy za calosc?! Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 07.07.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 nam fachman powiedział 50 zł/m2. Nie wiem czy dużo.... sama chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XGrzesX 07.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Najczęściej podają cenę za metr, która pewnie obowiązuje przy prostych sufitach. Niestety jak wymyslisz sobie jakieś fantazyjne kształty to cena znacząco wzrasta - my będziemy płacicli 85 PLN/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 07.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 U mnie wyszli tydzień temu.Robociznę za m2 liczyli 22 pln - ale bez malowania. Za trzykrotne malowanie dostali 4,20. Sufit może nie jakiś bardzo skomplikowany, ale prosty tez nie. Zdjęcia są w moim dzienniku budowy. Łącznie z materiałem i po odliczeniu mojej roboty (stelaże w 2 pokojach + część salonu) całość wyszłapo 50 pln za m2 z malowaniem (bez rachunku). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 07.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ja placilam za calosc (sufit w kasztalcie l w lazience) 100 PLN,ale po przeliczeniu tego na m2 tez bedzie okolo 50 PLN/m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts