Redakcja 13.11.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Budowa jest jak narkotyk, wiadomo. Ale nie chce nam się wierzyć, że nie macie teź innych pasji. Liczymy na to, że odnajdą się tu forumowicze podobnych zamiłowań.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 14.11.2002 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Wydaje mi się , że Ci wszyscy, którzy budują maja pasję. Ta pasją jest "zdobywanie pieniędzy" w każdy możliwy sposób na ten narkotyk, jak napisała redakcja.Pozdrawiam Redakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekodom 16.11.2002 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 Obiema rękami podpisuję się pod wypowiedzią WInstona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 06.12.2002 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Kiedyś, kiedyś lubiłam chodzić do sklepów, oglądać i kupować. Teraz z dawnych upodobań pozostało mi oglądanie wystaw sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 06.12.2002 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 W teatrze byłam jakoś wiosną tego roku. Znajomi mówili później, że sztuka była dobra. Wogóle jej nie pamiętam, byliśmy na etapie wyszukiwania i sprawdzania ekip budowlanych oraz podjęcia decyzji z czego będziemy budować?We wrześniu mieliśmy wybrać się do Łodzi na występ jednego z największych tenorów naszych czasów p.J.Cury ale pojechaliśmy po rynny, bo chłopaki chcieli wracać do domu.Winston ma rację, nasze obecne hobby to zdobywanie forsy na hobby budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 30.01.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Przez ten narkotyk moje biedne rybki maja za malo wody, a jestem na etapie zalatwiania formalnosci.Az strach pomyslec co bedzie jak zaczne budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 30.01.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Pasje musz poczekac w uspieniu, szkoda tylko ze to nieraz tak dlugo ...Ale przyjdzie w koncu taki dzien ze wroca na swoje dawne miejsce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts