modulor 06.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Mam problem moje maleństwo zostawiło mi na ścianie połączenie Miro z Mondrianem i nie wiem czym to zamalować dodam że maleństwo zastosowało technikę kolażu .. czyli wszystko z piórnika świecówki kredki mazaki itp Pomóżcie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały_bywalec 06.07.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 zostaw jak jest, nie maluj dziecko jak dorośnie będzie miało co wspominać i Ty również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.07.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 kredki i mazaki powinna pokryć zwykła farba do ścian, najgorzej jest zawsze ze świecówkami , bo są tłuste proponuję spróbować przeprasować je żelazkiem przez kartkę a potem umyć ścianę np. płynem do zmywania naczyń u mnie się sprawdziło a za farbę zapłaciły dzieci ze swoich skarbonkowych oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 07.07.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Powieś na "tym " ramę ze szkłem, żeby nikt nie zamalował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 07.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 zależy z czego masz ścianę, jeśli tynk mineralny to można delikatnie drobnym papierem ściernym, potem lekko zagipsować i znowu papierem + malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts