cocorocos 11.04.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 kupujac teraz 206 kupujesz stare auto poniewa juz jest 207 a do tego zalicza sie do grupy 3F ktora szczegolnie odradzam kup honde jazz moze i nie jest za ladna ale napewno ladniejsza od micry jazz jest podobno bardzo bezawaryjny jak to honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz01 16.04.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 zależcy co jest dla Ciebie ważniejsze,czy to jakim wizualnie autem jeździsz (tu 206),czy to czy często planujesz zajeżdżać swoim wozem do mechanika, jeśli mechanik jest przystojny, a ciebie nie odrzuca zapach samaru , 206 wygrywa w obu konkurencjach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Nigdy więcej 206. Samochód dobry na rok. Potem sypie się zawieszenie. Jeździłam głównie po mieście i max. 10.000 roczni (praca-dom) - nie bawi mnie wymiana wahaczy po 10.000. Był z salonu. Przez pierwszy rok nie działo się absolutnie nic. A potem....spotykałam w warsztacie takich samych naiwnych jak ja .Kupiłam go z czystej miłości. Dalej serce mocniej mi bije (ale już do 206CC) ale rozsądek podpowiada - nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 mi sie peugeot 206 i 307 zawsze sie bardzo podbal z wygladu niestety tez slyszalam opinie ze hmmm...awaryjne... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.05.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 W życiu żadnego Peugota (chyba, że z najwyższej półki;) ) ani Renault. Brrr Wszyscy, których znam i mają auta tych marek narzekają i co chwilkę pojawiają sie w serwisie... Dopóki jest gwarancja, mozna to przelknac , ale później? Płacz i płać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.05.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Tylko Toyota. Dopóki nie przekonamy się do innego. W salonie VW pokazano nam cenowo zbliżone autko tylko gołe w wyposażeniu. Policzyliśmy ile musielibyśmy wydać za dodatkowe wyposażenie i wyszło dużo więcej. Nawet radia nie było. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 25.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zdecydowanie stawiam na Japończyki...Nissan, Toyota... a o Peugeotach słyszałam 307 usterek w 307_ce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 25.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 pewnie, że VW o 206 słyszałam same niepochelbne opinie po jakimś czasie wszystko zaczyna się sypac - wiadomości nie tylko z jednego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Jeżdżę 206 tką. Jest piękna, świetnie się prowadzi ale potwierdzam że awaryjna jak cholera. Minął rok i jeden miesiąc i zepsuła się automatyka. Po trzech latach poleciały wahacze (strasznie droga wymiana) i parę innych pierdoł. Teraz ma 5 lat i do wymiany są łożyska. Samochod nie jest mocno eksplatowany. Używam go gołwnie do pracy i na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts