Maluszek 09.12.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Tak mi się wydaje ;o)Na początku to my jego a potem przewrócił cały nasz świat do góry nogami. Każe rano wstawać i się miziać. Potem też się każe mizać. Obraża się jak wychodzimy do pracy. Ale jak w weekend nie idziemy do paracy to też nie jest najbardziej szczęśliwy (bo co my tak długo robimy). Śpi z nami w łóżku (rozpycha się okropnie). Siada tam gdzie my chcemy usiąść. Biega po domu jak szalony. Stale się o niego potykam. Tak, że z tego wszystkiego wynika, że to on nas a nie my jego ;O) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.12.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Jak Rudy był sam to też się panoszył. Dodatkowo to, że był mały i ciągle chciał sie bawić powodowało rany drapane i szarpane na naszych ciałach. Odkąd mamy młodego - nas już nie "atakuje".Dziś rano zrobiły wielkie bum - przewaliły złożone krzesła.... Drodzy moi sąsiedzi - jeśli to czytacie, ja was BARDZO przepraszam za to poranne tupanie, zwalanie rzeczy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Też mi bardzo przykro moich sąsiadów. Ja mam tylko jednego kota a zachowuje się jak by ich było z trzech. Na początku siedzi cichutko jak trusia a tu nagle ni z tego ni z owego zaczyna biegać po całym domu. Biedni ci moi sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.12.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Weż drugiego kota - to jest dopiero frajda!!! Polecam!!!Kino domowe z dwoma aktorami!!! Mój Piotrek był przeciwko drugiemu kiciusiowi, a teraz ten drugi jest jego ulubieńcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2002 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Już to widzę: dwa koty i dwa psy to będzie mieszanka wybuchowa, więc na razie zostanę tylko przy jednym utrapieńcu małym ;O) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2002 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/kitty.gif [ Ta wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2002-12-10 15:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 10.12.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/cat.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2002 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Ale fajowe koteczki ;o) [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2002-12-10 15:52 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2002 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Myszo, ja też próbowałam tego kotka wkleić, ale wyszła mi krowa. Więc poprawiłm na mniejszą wersję bojąc się powtórki.Oj, dali by mi kociarze, dobrze,że sprawdziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.12.2002 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 On 2002-12-10 14:59, Maluszek wrote: Już to widzę: dwa koty i dwa psy to będzie mieszanka wybuchowa, więc na razie zostanę tylko przy jednym utrapieńcu małym ;O) Oj ale by było fajnie z takim zwierzyńcem w domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.12.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Też tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 11.12.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Z kotami jak z dziećmi, każdy uważa, że jego sa najpiękniejsze i najmądrzejsze... Ale czy Wanda (czarna) i Sylwek (pręgowany) nie są rzeczywiście urocze?http://www.republika.pl/franekfo/image/koty1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.12.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 I one zawsze w tym koszyczku tak razem śpią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 11.12.2002 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Nie, to tylko jedna z nielicznych chwil kiedy się nie ganiają i nie zaczepiają. Normalnie nie mogą chwili koło siebie usiedzieć spokojnie, zaraz zaczynają się zaczepki. A ganianie się - oczywiście odbywa się o świcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 To chyba wszystkie koty tak mają, że o świcie biegają. Ale mi się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 12.12.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Urocze kociaki!!! Pochwal się jak wstawiłeś zdjęcie to ja też będę mogła się pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 12.12.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 dziuba, wstawiane zdjęć było wielokrotnie już opisywane!W skrócie - trzeba gdzieś umieścic zdjęcie w sieci, na jakimś serwerze (np. darmowe serwisy onetu czy wp) i podać link. Jak się go podaje? Możesz podejrzeć mój post poprzez edytuj lub przeczytać w FAQach.Pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 12.12.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Goopie pytanie.... jak ktoś chce wpaść w podziw nad moimi kotami to proszę się nie krępować http://koty.rokcafe.pl/dziuba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 12.12.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Wpadam w podziw. SĄ PIĘKNE! Uwielbiam rudzielce. Wesoło musisz mieć w domu przy takiej parce. P.S. Jak "przykleiłaś" Pandę do drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 12.12.2002 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 No właśnie! Panda na drzwiach jest bombowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts