Domka 10.01.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 http://www.jajex.arx.pl/pokaz.php?kat=1&obr=00037 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.01.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Jak wasze koty reagują na komputer???Moja właśnie śpią prawie na laptopie... Polują na kursor lub zazdrośnie zaslaniają ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.01.2003 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Koty podobno lubią szkodliwe promieniowanie - kładą się podobno tam, gdzie są żyły wodne - to by się potwierdzało w przypadku kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 20.01.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 składam wyrazy współczucia wszystkim kociarzom, których kotki znalazły sie na talerzach w wietnamskich restauracjach!!! Mam na mysli tych, którzy nie oddali kotów za pieniądze. Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.01.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 21.01.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 w takich chwilach staję się rasistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 21.01.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 W lato Rudy przywykł do spacerków, potem był mróz i nici ze spacerków. Wczoraj był zachwycony!!! Godzinę z nim ganiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Hej kociarze. Potrzebuje porady. W sobotę przybłąkał się do mojego domu kot /dachowiec/, młody /4 -6 miesięcy/, był głodny, trzęsący się z zimna. Owinął się dookoła mojej nogi /ubłoconego kalosza / mrucząc "czy mogę zostać?". Wszedł do domu jak do swego, wydarł się o jedzenie - dostał ciepłe mleko / z kartonu/ + szyneczkę. I chyba mu to zaszkodziło, ma biegunkę /dopiero uczę go korzystać z kuwety /. Czym się karmi takiego kota /kupiłam jakies odzywki, sppecjalne mleko, węgiel/. Co Wasze koty lubiły jak były małe? P.S. Właścicieli szukalam, obawiam się, że wyrzucił go ktoś z samochodu jadąc np. na ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 27.01.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Koty nie powinny dostawać wieprzowiny oraz mleka. Mój Rudzielec po jakimkolwiek nabiale ma luzy... Wołowe, drób, serca oraz gotowe Whiskasy i inne. Do picia woda - bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 27.01.2003 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Jeżeli kot zostaje u Ciebie to warto zabrac go do weta, sprawdzić czy ma robaki (ew. odrobaczyć), zaszczepić, no i potem wykastrować jeżeli to kocur.Niedługo zabieram moje bo już je czuć na odległość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 28.01.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Mój kucur gdzieś do piątego miesiąca pił mleczko ze smakiem, a potem z dnia na dzień dostał po nim biegunki. Potem już za każdym razem jak dorwał się do mleka to musiałam po nim sprzątać. Za to wszelkie serki jada ze smakiem i bez rewolucji. Odstaw mleko i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.01.2003 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Nasza lubi jeszcze ser żółty, jogurty, lody... szynkę też, ale wet ostrzegał, że jest zbyt solona i kot może chorować na nerki. Surowiznę najlepiej sparzyć przed podaniem Majka, polecam Ci adres dobrego forum http://koty.rokcafe.pl/forum/ bywamy tam z dziubą [ Ta wiadomość była edytowana przez: Alanta dnia 2003-01-28 09:31 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Nasz sierściuszek wcina sery, lody o bardzo dziwnych smakach Ulubionym jego przysmakiem jest Actimel. Mleczko też bardzo chętnie pija. Już nie mówiąc, że wariat wcina suszone morele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.01.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Dzięki za rady Mleko w kartonie odstawiłam, namówili mnie w sklepie na specjalne mleko dla kotów o obniżonej laktozie, ale kotek ma go w d... Za to chrupki / na wiek kota 4 -12 miesięcy/ posypane węglem /specjalny dla zwierząt/ wcina. Zdaje się, że kot będzie kolejnym moim dzieckiem P.S. Jak się odrobacza kota i skąd się wie, że je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Trzeba iść z kocurkiem do weta, który zaaplikuje mu specjalną maść odrobaczającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.01.2003 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Albo da tabletkę, którą trzeba rozpuscić i za pomocą strzykawki wcisnąć do mordki. Każde zwierze może mieć robaki, nawet trzymane w domu (przynosimy jaja na butach), szczególnie wskazane jest regularne odrobaczanie jeśli w domu są dzieci. Nie jest to drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 28.01.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Po prostu idź do weterynarza, a on Ci wszystko wytłumaczy. Zapytaj o wszystko- szczepienia, karmienie, wiek i co Ci przyjdzie do głowy. A taką znajdę odrobacza się zawsze, tak na wszelki wypadek.Mam nadzieję, że kotek znajdzie u Ciebie dom na stałe? Zobaczysz jakie to rewelacyjne zwierzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.01.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 tak, pamiętam jak wciskalismy tabletki psu /był duży i było to w miarę proste/, przy małym kocie będzie to trudniejsze. Nie napisałyście, że /zdaje się/ należy odrobaczyc tez domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 05.02.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Czy wszyscy forumowi miłośnicy kotów odkryli już gazetę "Kocie sprawy"? Do tej pory był to kwartalnik, a teraz jest miesięcznikiem. To prawdziwa kocia gazeta, gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.02.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Hej kociarze!!! kici kici jest tam kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts