jolana 18.05.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Szybkie wstawanie słońca chyba niezbyt "dobrze" wpływa na koty. Nasza Kotka w zimie spła jak my, do oporu, nawet jak budziła się wcześniej, to siedziałą cicho. A teraz... Zapomnijcie państwo o wysypianiu sie dłużej niż do 5.30, ja się bawię! No i co takiemu zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.05.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Ja już cichutko myślałam o piwnicy wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 19.05.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Tak! W piwnicy będzie Ci na pewno zacisznie. A kociambry opanują resztę mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 20.05.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 On 2003-02-13 12:06, dziuba wrote: Hej kociarze!!! kici kici jest tam kto??? http://koty.rokcafe.pl/dziuba/gal1/18m.jpg Rudy w fazie relaksacji ... [ Ta wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2003-05-20 09:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 21.05.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Rudy robi na zdjęciu zajączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.05.2003 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Alanta - co do córek z kocim bzikiem, to czy Twoja również na widok maltańczyka woła : ,,Jaki słodki piesek kici, kici...":grin:? A do tego ma oczywiście kotkę - półpersicę, miało to mieć wygląd persa i charakter dachowca, a jest dokładnie na odwrót!... Pozdrawiam.Miauuuuuuuuu!(jestem zodiakalnym Lwem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 30.05.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Właśnie przychodzą na świat moje kotki. "poród" odbiera mąż na razie są dwa Ja jestem w pracy ale jesteśmy w kontakcie sms-owym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 30.05.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 O matko!!! A kotki rasowe??? Napisz koniecznie ile ich jest. Muszą być śliczne!!!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 31.05.2003 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Upał wykończył moje mutanty - śpią jak zabite!!! I niech ten stan trwa aż do rana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 02.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Kotki nie są rasowe ale i tak śliczne. Jeden czarno-biały i trzy szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 02.06.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Takie małe to wogóle do kota nie podobne Macie już jakieś zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.06.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Moja kocica (nie wychodząca z domu) ostatnio wypuściła się na dwór. Nie była zadowolona, dostała jakiegoś szmergla. Doszła do siebie dopiero jak ułożyła się wygodnie w naszym łóżku. Wczoraj biegnąc do dziecka wychylającego się z okna trąciłam ją. Żeby nie spaść, wbiła się w moje ramię. Wyglądam przecudnie.Kot nie spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.06.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Dla obrońców zwierząt dodam, że mieszkam na parterze, więc kotu nic stać się nie mogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 06.06.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witam kocią krainę!Właśnie niedawno urodziły się kociaki u znajomych -znajomych i jeden z kotków będzie nasz, a drugi "dla sąsiada" , ale pewnie będą razem panoszyć się na dwóch działkach. Płeć nieznana, ale grozi im sterylizacja profilaktyczna jak najwcześniej. Sorry. Mają czekać u właścicielki aż skończymy budowę. Będziemy go odwiedzać (córka chciałaby go niańczyć od razu, ale nie mamy warunków), ale pewnie nie częściej niż co 2-3 tygodnie. Weźmiemy je jesienią. Czy mamy szansę na ułożenie sobie dobrych układów z kotkiem kilkumiesięcznym? Czy nie będą to dzikusy? Aktualnie mieszkają na wsi w warunkach podwórkowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 06.06.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Chwilowo nie mam żadnego kota, chociaż kilka ich się w moim życiu przewinęło. Były to koty dziko-domowe (mieszkam na wsi). Miały różne charaktery i przyzwyczajenia. Mam nadzieję, że za jakiś czas znów jakiś będzie sie plątał między nogami.Mifim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 08.06.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Co kot to charakter Ale z kilku miesięcznym kociakiem można sobie poradzić. Katstracja kocura może być wykonana już w 7 miesiącu. Rudy od 7 miesiąca lał nam w domu... czekaliśmy przwie 3 miesiące ażdrugi kot dojrzeje, żeby je razem zanieść. Nie wytrzymaliśmy... Dziś zabrałam oba na wycieczkę, na działkę rodziców... Wróciłam krwawiąca i podrapana, bo Pandzior się wystraszył czegoś. Ide leczyć rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 09.06.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jeszcze nie zdążyłam się dobrze przyzwyczaić do myśli, że będziemy mieć kotka, a już go mamy. I to wcale nie ten zamówiony , ale inny. Stał na podwórku między blokami i tak strasznie wrzeszczał, że wyszłam zobaczyć co się dzieje? A to mały ok. 3 miesięczny czarny kociakz białymi łapkami i krawacikiem! Mój wymarzony! Podbiegł do mnie, wszedł do mieszkania i natychmiast się zadomowił. Niestety teściówka u której mieszkam nie lubi zwierząt w domu (z trudem przez 10 lat tolerowała mojego psa), więc nie zgodziła się na nowego lokatora. Ale za to małego zawiozłam na naszą budowę, na noc zamykam go w garażu, a całą sobotę i niedzielę Magda go niańczyła. Panowie obiecali go dokarmiać w ciągu dnia tym co dostarczę, popołudniami przywożę kolejne porcje. Nawet sypia na materacyku w koszyczku, który mu przyszykowałam. No to będziemy mieć ......już dwa takie same koty bo zamawiałam właśnie w takich kolorach i pewnie jesienią go dowiozę. Ale będzie zadyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAXIM 09.06.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Witam wszystkich Kociarzy. Ja też mam perską kotkę Tequilę. Straszna złośnica. Wszystko drapie i jak ma ruję (właśnie teraz) to wrzeszczy po nocach i nie daje spać. Ale i tak jest super kotem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.06.2003 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Kociarze, założyłam ankiete w klubie budującym nt zwierząt, idzcie zagłosować na koty, bo psiarze nas wyprzedzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 11.06.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Qrcze, zauważyłem, że w logo dałem wilka , ale chyba pozostali kociarze się na mnie nie obrażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts