wojtekn 07.09.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Zapraszam na moją stronke jeśli ktoś chce zobaczyć mojego rudaska. Storna w budowie ale kilka zdjęć już wkleiłem. Zapraszam serdecznie. http://norweskikotlesny.w.interia.pl/1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 07.09.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Bardzo proszę o opinię doświadczonych w kwestii sterylizacji i kastracji. Kotki, które do tej pory sterylizowałam były już po porodzie a więc osiągnęły pełną dojrzałość biologiczną. Teraz mam dwie koteczki w wieku 5-mcy i dwóch kocurków z tego samego miotu. Nie chcę wszystkich zabiegów przeprowadzać w tym samym terminie (koszty) więc planuję rozłożyć je w czasie. Czy mogę zacząć już od 6-go miesiąca życia kotka?MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.09.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Wiem, bo mam Miodzio ten twój kocio ja tez lubię rude, ale los mnie nimi nie obdarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.09.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Czy mogę zacząć już od 6-go miesiąca życia kotka? MM Kotki najlepiej sterylizować po pierwszej rujce. A koty, kiedy dojrzeją im jądra. Choć są też inne szkoły. Poczytaj jeszcze : Kastracja kota Sterylizacja kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 08.09.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Z tego co wiem lepiej poczekać aż dojrzeją mój wet bynajmniej mi tak mówił. Czyli jeszcze troszke poczekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 wojtek - śliczniasty ten Twój rudasek A jakie norwegi są: tzn chodzi mi o to czy to przylepy czy raczej niezleżne kocurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 08.09.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Ja bym je oceniła na bazie mojego rudaska i innych norwegów z którymi miałem styczność i skwalifikował bym tak: Udające twardzieli że jest panem i władcą świata ale z bardzo miekkim serduszkiem. Jak chce to się przykleja jak guma do zucia i niechce się odkleić, a jak wstanie lewymi łapkami to wychodzi z załorzenia jestm bogiem a wy moimi służącymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 08.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Ja bym je oceniła na bazie mojego rudaska i innych norwegów z którymi miałem styczność i skwalifikował bym tak: Udające twardzieli że jest panem i władcą świata ale z bardzo miekkim serduszkiem. Jak chce to się przykleja jak guma do zucia i niechce się odkleić, a jak wstanie lewymi łapkami to wychodzi z załorzenia jestm bogiem a wy moimi służącymi. Wśród zwykłych dachowców też są takie charakterki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 08.09.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Absolutnie nie przecze moi staruszkowie też mają takiego dachowca z takim charakterkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 wojtek - masz charakternego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 09.09.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Wiem ale właśnie to w nim jest fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 15.09.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 drodzy kociarze czy ktoś może z was ma kota kartuzkiego bardzo podoba nam się z zoną ta rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 16.09.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Poszperaj i popytaj na stronie i forum miau.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 22.09.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 a ja też mogę się dołączyć do klubu na wejścię okazuję zdjęcie mojego kociambra http://foto.onet.pl/upload/25/18/_337351_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 23.09.2004 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Bombowy tygry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Oto Sułek de kot czyli mój sieściuszek http://foto.onet.pl/upload/10/97/_337615_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/35/97/_337614_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.09.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Maluszku PRZEPIĘKNY!!!! Moja mama miała kiedyś charakternego syjama z dokładnie takimi samymi ślipiami. AliBaba miał na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Aniu - dzięki Mój to Birmańczyk. A w jego ślepkach się zakochałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 23.09.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 12.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Wasze kotki są super. A ja mam problem. Moje dziecię na ogrodzie znalazło 5 kotków. Oczywiście tak się zaparło, że wspaniałomyślny tatuś pozwolił najmniejszego kotka wziąć do domu. Kotek ma otwarte oczka, ale pije tylko z butelki. Wiem, że kotek za mały aby odzielać go od matki, ale jak jest już w domu, tuli się i ślicznie mruczy to chciałabym go jak najlepiej odchować. Poradźcie co zrobić, jak go karmić i pielęgnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts