Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kociarze wszystkich krajów ??czcie si? :)

Alanta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 978
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, chyba nareszcie trafiłam. Jestem tu nowa. Na razie tak sobie poczytywałam, a teraz chcę się dołączyć do kociarzy. Nie wiem, czy będę umiała "obsłużyć" to forumowe urządzenie, ale chcę spróbować. Koty, to moja wielka miłość, choć na razie żadnego nie posiadam. Ale to już niedługo...Kocinki już się urodziły ale widziałam je tylko na zdjęciu i to niezbyt wyraźnie. Nawet nie wiem, czy będę miała chłopczyka czy dziewczynkę. W zasadzie nie robi mi to różnicy, bo kocio nie będzie wychodzący, chociaż większe doświadczenie mam w chłopcach.

Nie mam pojęcia, jak to będzie wyglądało. Mieszkam ponad 200 km od obecnego kociego gniazda. Przysłali mi mailem zdjęcie z dalekiej perspektywy. Najgorsze jest to, że nie mam aparatu cyfrowego ani skanera i będą problemy z pokazaniem zdjęć.

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Ewunia dnia 2002-12-20 21:16 ]

Do Teski

Chyba nie ma problemu,

Moje koty, to miały w części psi charakter - kochały nas, a nie dom. Po przeprowadzce (40 km) były przede wszystkim zajęte nowym miejscem - obwąchać, poznać i zaznaczyć. Całe szczęście, że znaczyły tylko drzewka i krzaczki w ogrodzie. W mieszkaniu żaden z chłopców nie pryskał. Koty są ciekawskie z natury, a jak kocio nie będzie wychodził, to szybko pozna mieszkanie i przyzwyczai się.

Stara kociara

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Ewunia dnia 2002-12-13 15:41 ]