daggulka 15.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ja biorę drugiego zołziaka .... zołza bedzie miałą przyjaciela/przyjaciółkę Edzi się urodziły trzy małe kotki już jakiś czas temu .... biorę jednego na pozątku lipca , już bedzie kotków sztuk dwa ... na razie więcej nie przewiduję bo mnie małż z chałupy wywali razem z tym całym zwierzyńcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nastka, daggulka, jeżeli sie Bruno nie znajdzie chyba się nie zdecyduję na kolejnego zwierzaka-kociaka w domu.... Za bardzo się przywiązuję do nich, i jakby miało się coś takiego powtórzyć kosztowałoby mnie to za dużo zdrowia . Mój mąż generalnie nie przepada za zwierzakami w domu, ale do Bruna się bardzo przywiązał-chodzi, zaglada na pola I też powiedział-w razie W żadnych więcej zwierząt. Mamy jednak cały czas nadzieję,że nasz kocurek się znajdzie i że nie będziemy musieli wybierać.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 30.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 http://wyborcza.pl/1,75476,6861730,Koty_potrafia_wymruczec_chorobe_.html http://wyborcza.pl/1,75476,6861734.html ciekawostki z kociego swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.07.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 http://www.dailymotion.pl/video/x9yl6v_simons-cat-fly-guy_shortfilms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 31.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 http://www.dailymotion.pl/video/x9yl6v_simons-cat-fly-guy_shortfilms Nastka, dzieki!!! Genialne!!! Uwielbiam Simon's cata, dawno nie sprawdzałam czy sa nowe odcinki, a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nastka, dzieki!!! Genialne!!! Uwielbiam Simon's cata, dawno nie sprawdzałam czy sa nowe odcinki, a tu proszę Nie ma za co , też go uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ...Bruno niestety sie nie znalazł ..jest nam go bardzo żal..myślimy,że ktoś zrobił mu krzywdę I czekając nadal-mimo wszystko...-od wczoraj mamy Zuzię Jest boska . Ale nauczona doświadczeniem-zero wychodzenia z domu(przynajmniej dopóki nie będzie ogrodzenia),żaden obróżki z kuleczką (dzięki temu my go słyszeliśmy,ale słyszeli też inni ). Oceńcie sami http://foto0.m.onet.pl/_m/e967f0f00c5ca358f5638745f6ae9cc0,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/4e7c55eb753d344284533a61298e0b92,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/0e5a7f4da514975cccd9f490d41ab9d8,10,19,0.jpg na zdjęciach wygląda duża, ale to taka drobinka,na moje oko ma coś z 4 miesiące.Przywiozła ją córka,od swojego kolegi.Jest już przystosowana do mieszkania,trochę jeszcze bryka,ale poradzimy sobie Ale nadal czekamy na Bruna i jak się znajdzie..bedą dwa kotki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 śliczna jest ...gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 11.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 [http://foto0.m.onet.pl/_m/e967f0f00c5ca358f5638745f6ae9cc0,10,19,0.jpg Jest śliczna! Tamten kotek też był piękny! Szkoda go Uwielbiam czarno-białe kociaki. Mam pytanko do kociarzy. Moja sąsiadka ma 2 kocury, niewykastrowane, chodzące samopas po sąsiednich działkach. Chcę wkrótce przygarnąć kociaka, ale ze względu na koty sąsiadki, boję się wziąć kotkę. Oczywiście moja kotka zostałaby wysterylizowana, ale i tak obawiam się, że koty sąsiadki bedą przychodzić na moje podwórko i znaczyć teren wokół domu, a tego bym nie zniosła. Dlatego pomimo, że córka marzy o kici trikolor, zdecydowałam, że nie możemy wziąć kotki. Czy uważacie, że moje obawy sa słuszne i lepiej zrobię jeśli wezmę kocurka? Podzielcie się proszę swoją wiedzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 11.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A teraz nie znaczą? Nawet jak nie ma innych kotów to i tak jak zechcą to będą znaczyć. Jak się zabezpieczyć? Z mojego doświadczenia wynika, że najlepszy jest pies. I to nie jakiś tam szczególny tylko mały, wierny kundel wychowany z kotem. Potrafi być tak zazdrosny, że obcy kot nawet nosa nie wsunie na twoje podwórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 12.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A teraz nie znaczą? Nawet jak nie ma innych kotów to i tak jak zechcą to będą znaczyć. Teraz też znaczą, ale właściwie czuję to tylko wiosną. Boję się, że jak będzie kotka to będą to robić przez cały rok i jeszcze koncerty będą mi urządzać pod oknami. O piesku narazie nie może być mowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Boję się, że jak będzie kotka to będą to robić przez cały rok i jeszcze koncerty będą mi urządzać pod oknami. Koncerty to urządzaj raczej samice jak im się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 12.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Oj, kocury też pięknie śpiewają - ale dopiero jak zobaczą konkurenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.08.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 śliczna jest ...gratuluję Dzięki daggulko To teraz nasza pieszczoszka .....ale na Bruna nadal czekamy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jest śliczna! Tamten kotek też był piękny! Szkoda go Uwielbiam czarno-białe kociaki. Mam pytanko do kociarzy. Moja sąsiadka ma 2 kocury, niewykastrowane, chodzące samopas po sąsiednich działkach. Chcę wkrótce przygarnąć kociaka, ale ze względu na koty sąsiadki, boję się wziąć kotkę. Oczywiście moja kotka zostałaby wysterylizowana, ale i tak obawiam się, że koty sąsiadki bedą przychodzić na moje podwórko i znaczyć teren wokół domu, a tego bym nie zniosła. Dlatego pomimo, że córka marzy o kici trikolor, zdecydowałam, że nie możemy wziąć kotki. Czy uważacie, że moje obawy sa słuszne i lepiej zrobię jeśli wezmę kocurka? Podzielcie się proszę swoją wiedzą. Pozdrawiam -kochamy nasza Zuzię Jesli mogę podzielić się swoimi doświadczeniami. Bardziej doświadczeni kociarze mówią,że kotki bardziej trzymają się domu...i chyba coś jest na rzeczy...ja liczyłam,że wykastrowanie też go bardziej przywiąze do domu...ale niestety.... A co do znaczenia terenu, to też się obawiam zalotników wokół naszej Zuzi(chcemy ją też poddać sterylizacji). Myślę,że pewnych spraw nie da się uniknąć,chyba że całkiem zamkniemy zwierzaki w domu,ale z kolei to takie nieludzkie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 I ja mam wreszcie swojego kociaka - czarnego Zgredka!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Fotki pleeese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.08.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 rogbog - tak sie ciesze, ze wzielas sobie kota. I powiem ci ze calkiem wyglada jak moja Kropeczka.Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.08.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 rogbog - tak sie ciesze, ze wzielas sobie kota. I powiem ci ze calkiem wyglada jak moja Kropeczka. Pozdawiam No to piękne mamy kociaki Nie było mnie w domu dwa tyg.,dzisiaj przyjechałam i Zuzia z początku mnie nie poznała.Urosła, trochę rozrabia . I tym sposobem nam się nie nudzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 27.08.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Przyłączam się do watku, jako, że mamy dwa kociaki: Morfeusz i Tygrysia. Mamy tez totalnego bzika na ich punkcie Nie przeczytałam jeszcze cąłego watku, dzisiaj postaram się to nadrobić, i wkleję tez zdjęcia naszych futer - jak tylko nauczę się jak to robić Pozdrawiam wszystkich zakoconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts