Maluszek 16.12.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Jak mam wykąpać kota, żeby mu krzywdy nie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.12.2002 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Lepiej martw się o własne zdrowie Nie moczyć głowy, jedna osoba trzyma i poświęca swoje ręce, a druga delikatnie myje. Nasze nie lubią prysznica, więc trzeba uważać i słaby strumień wody puścić... I nie daj się nabrać na żałosne miauczenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 16.12.2002 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Ani na błagalne spojrzenie Ja łapię kota mocno "pod pachy", druga osoba myje, nie ma szans, żeby podrapał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.12.2002 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 to jestem ciekaw jak moja żonka bądź co bądź filigranowa poradziła sobie z tym olbrzymem? Jest już prawie duży jak jamnik rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.12.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Czytam, czytam i wniosek jest taki: żeby umyć małego kotka (5kg) potrzeba całych dwóch dużych osób (czyli mnie i męża mego). Już widzę jaka będzie pyszna zabawa. My pewnikiem cali mokrzy a nasze kocie nawet nie zamoczone A coś się wsadza w uszy coby ich nie zmoczyć jak mu się główkę myje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 16.12.2002 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 A po co kąpać kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.12.2002 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Ja kotom głowy nie myję. Daruję im to. Są osobniki, które pomimo narzekania siedzą grzecznie w wannie. Niestety ja na takie nie trafiłam.... Aczkolwiek rudy lubi wskakiwać do wanny jak ja w niej jeszcze stoję, a wody już nie ma lub ledwo cieknie.Panda to kot umywalkowy, leży i wylizuje wodę z kranu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 17.12.2002 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Kota trzeba kąpać kiedy np. wyleje na siebie wodę z garnka po ugotowaniu pierogów (tłustą wodę), zwali na siebie wszelkie możliwe szampony i odżywki, wskoszy do prania z dużą ilością piany (a jak ładnie potem pachniał persilem:smile:!), kiedy jest chory zdarzy mu się ubrudzić tyłek podczas załatwiania się lub zwali na siebie na działce cały worek białego proszku (chyba wapna). Ewentualnie kot może sam się wykąpać gdy siłą rozpędu wskoczy do wanny, a tam jest jeszcze sporo wody po mojej kąpieli. Po tylu razach wprawdzie nadal miauczał przy kąpieli, ale się już nie wyrywał tak mocno. Jedna osoba mogła go trzymać i myć. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Mysza dnia 2002-12-17 09:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 17.12.2002 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 A ja znowu z innej beczki.Na razie jest u nas jeden osobnik, ale wiem doskonale, że jak już zamieszkamy w naszym domku to pojawi się drugi. Zatem czy każdy powinien mieć swoją miskę, kuwetę itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.12.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 To zależy od kotów. Moje mają jedną kuwetę i jedną miskę, ale dzieloną na pół. Z jednej całej też jadły i nie było problemu. Nie ustawiałam drugiej kuwety, od razu musiału się dostosować do jednej. Mam nadzieję, że kiedyś im się nie odmieni. Czasem tylko jak kupię suchego Hillsa i wsypię do miski to rudy warczy na Pandę i dopiero jak się naje to młody może zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 17.12.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Moje koty mają osobne miski, a jedzą jak im się chce (z jednej lub drugiej), czasem naraz tylko z jednej. [ Ta wiadomość była edytowana przez: franekF dnia 2002-12-17 11:50 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.12.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Uwaga kociarze, włąśnie zostałam zarzucona mailami na temat kotów dręczonych chyba w stanach. Wciskają je do małych butelek, faszerują chemikaliami, i tworzą z nich bonsai koty.Podają mi stronę, ale boję się zajrzeć, http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.htmlJeżeli, ktoś z Was chce wziąć udział w proteście, przyślijcie mi swój adres, a prześle list, który dostałam.Wasza przerażona Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.12.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 EEE to tylko żart. Sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.12.2002 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Mam nadzieję, że masz racje. Jeżeli to żart, to najgłupszy i najbardziej obrzydliwy jaki widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.12.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Na forum rokcafe był gdzieś wątek + strony z wyjaśnieniem.Nie mogłam teraz odszukać. Jak znajdę to wkleję. Ktoś miał BARDZO głupi pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 17.12.2002 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Pamiętam, że jakiś czas temu była taka moda (chyba w Niemczech) na robienie odbitek kserograficznych z kota rozpłaszczonego na szybie. Krążyły po necie zdjęcia przestraszonych kociaków oślepianych przez intensywne światło. Zgroza!!! Są tacy, których to śmieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.12.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Czasami ludzie mają straszne pomysły i jeszcze się tym szczycą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Tez mam nadzieje ze to zart..kiepski:sad: a swoja droga ten głupek co to tak żartuje moze by spróbował z czegoś innego zrobić..bonsai..ale nie w takim słoiku bo pewnie słoik za duży:smile: ale np..w małej buteleczce po lekach.. : :smile: Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.01.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 skąd wiesz Teska, że autorem tego "dowcipu" byl facet ???? To mi pachnie lokalnym szowinizmem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 10.01.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 choooo sziiii kot http://www.jajex.arx.pl/pokaz.php?kat=1&obr=00002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts