fizyk 22.06.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Moje dzieciaki wracają wieczorem brudne jak matka ziemia! Wyglądają jakby całe życie mieszkali na wsi Bawią się raz u nas a raz u sąsiadów. Drżymy tylko o to, żeby nie wybiegały na ulicę (brak ogrodznia). Dzieci dzielą się na czyste i szczęśliwe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 23.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 dokładnie tak czyste i szczęśliwe!!!!!!! pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.06.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Niestety, moje dziecko zdziczało odkąd mieszka na wsi, a ja piorę, piorę, piorę, ale w wakacje nie będę prasować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts