satina 20.12.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Majka, ale Ci zazdroszczę (oczywiście nie kolanka ) ja też tak chcę, może po nowym roku coś się uda- mam nadzieję, pozdrowienia dla wszystkich narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Sadystka... I jeszcze twierdzi, że litościwa... ehhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 puk puk,jest tam kto....?Jak tam Wasze wypady narciarskie.....?Moje maluchy trenują teraz w klubie, a ja "odkrywam" Amerykę tj. przerzucam się na jazdę carviongową (kiedyś trzeba...)Pozdrawiam wszystkich,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dzieci na zimowisku. Ja miałam chwilowa przerwę, bo łape miałam w gipsie / chociaż bylismy na 1 dniowych nartach na Łysej Górze w Limanowej - ja z jednym kijkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.02.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ... ja z jednym kijkiem Podziwiam zaparcie w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.02.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 puk puk, jest tam kto....? Jak tam Wasze wypady narciarskie.....? Moje maluchy trenują teraz w klubie, a ja "odkrywam" Amerykę tj. przerzucam się na jazdę carviongową (kiedyś trzeba...) Pozdrawiam wszystkich, gaga2 Gaga Jak na mnie to całkiem nieźle. 1 stycznia - Ustroń Palenica, 11,12,13 stycznia Słowacja, Ten weekend też Słowacja - wczoraj warunki były super, dużo świeżego śniegu i dużo słońca. Ja też w tym roku zaczęłam jazdę carvingową pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.02.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Edzia! Jak tam Słowacja w ub weekend? Bo małż był (a ja z dziećmi w domu ) i mówi, że porażka - w Rużemberoku jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 13.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Meldujemy się całą rodziną jako fani białego szaleństwa. Z mężem jeździmy od...tak dawna, że już nie pamiętam od kiedy... Córka ( 8,5 lat ) jeździ od 4 lat i co prawda na razie, to ja na nią czekam na dole, ale pewnie jeszcze rok/dwa i sytuacja sie odwróci . syn ( 7 lat ) początkowo trochę "lewy" , nadrabia zaległości... Córka uczyła się jeździć w Białce Tatrz....opanowanie podstaw zajęło jej może ze dwie godziny...Z synem było gorzej... Dla dzieci i nie tylko, polecam Włochy, choć jazda samochodem to męka. W zeszłym sezonie byliśmy więc samolotem. W tym dopiero się wybieramy, bo z racji budowy i wykańczającej wykończeniówki nie było czasu i ...kasy niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.02.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Kubaimycha! Napisz proszę ile taka wyprawa samolotem kosztuje. I gdzie byliście. Jak sobie pomyślę o dolomitach to serce mi wyje... i w kieszeni też... tyle że wiater Byliśmy 3 lata temu w Ortisei - przejeździliśmy nasz taras , którego z resztą nie mamy do tej pory . Stwierdziliśmy, że jak już w końcu wykończymy tą naszą chatę to dopiero wtedy się wybierzemy znowu. I tym razem dzieci zabierzemy - a to już naprawdę będzie konkretny wydatek bo jest nas wszystkich 6 sztuk - czworonogów nie liczę - przecież i tak nie jeźdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 14.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Koszt 2+2 na 7 dni wyniósł ok. 4500 zł. w tym przelot, transfer do i z hotelu, zakwaterowanie w hotelu z nieodpłatnym basenem i przedszkolem ( nasze dzieci jeżdżą po 3-4 godz. dziennie, więc żebyśmy mogli sami poszaleć na stoku było dla nas niezbędne )...wyżywienie we własnym zakresie, ale mieliśmy apartament 2-pokojowy z wyposażoną kuchnią...W ramach wyjazdu 2 dni zostaliśmy zawiezieni autokarem ( ok. 30 min. jazdy ) na stoki we Francji...Byliśmy we Włoszech 3-krotnie i zawsze było super. Za 2 tyg. jedziemy do Austrii...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.02.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To całkiem nie najgorzej jak na 4 sztuki... Jak możesz napisz jeszcze, gdzie jeździliście.I czy żarełko wlokłaś z sobą stąd czy tam wszystko kupowaliście. Jeżeli tam to czy te 4,5tys to obejmują?Pytam bo widzę, że ten nasz niby tani wyjazd wcale taki nie był - żarełko też było nasze, a ponieważ jechaliśmy samochodem to obiadki wieźliśmy stąd w słoikach, wędliny paczkowane itd...I jeszcze Cię pomaltretuję... tamten wyjazd to z jakiegoś biura mieliście czy sami szukaliściepozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 14.02.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To całkiem nie najgorzej jak na 4 sztuki... Jak możesz napisz jeszcze, gdzie jeździliście. I czy żarełko wlokłaś z sobą stąd czy tam wszystko kupowaliście. Jeżeli tam to czy te 4,5tys to obejmują? Pytam bo widzę, że ten nasz niby tani wyjazd wcale taki nie był - żarełko też było nasze, a ponieważ jechaliśmy samochodem to obiadki wieźliśmy stąd w słoikach, wędliny paczkowane itd... I jeszcze Cię pomaltretuję... tamten wyjazd to z jakiegoś biura mieliście czy sami szukaliście pozdrówka Byliśmy koło Turynu w miejscowości Sestriere, gdzie odbywała się olimpiada. Ośrodek pobudowany specjalnie w tym celu...Co prawda nie było tego klimatu, jaki panuje w naszych góralskich chatach na Podhalu, bo sam hajtek typu szkło, aluminium, windy itd...ale za to jakie stoki, wyciągi, gondole Część żarełka mieliśmy z Polski, ale większość kupowana na miejscu...Ceny nie większe niż w naszych miejscowościach uzdrowiskowych Wyjazd organizowany był przez biuro Otium Travel...bardzo profesjonalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Wielkie dzięki!Zacznę szperać - może coś wyszperam i jednak uda się namówić małża... ehhh.. chciałaby dusza do raju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 14.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 My też przeliczamy wyjazd na ilość przęseł ogrodzeniowych czy rolet okiennych Taka jest rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A my ten nieszczęsny taras... bo żaróweczki na kabelkach, gołe okna - tzn bez firanek to nasza rzeczywistość. Ale za to mamy rolety - zaparłam się na nie i zrobiliśmy je w dwóch etapach: 1. montaż skrzynek i prowadnic przed robieniem elewacji; 2. założenie samego pancerza już później - jak już mieszkaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 14.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ...ja już nie widzę żarówek na kabelkach wiszących z sufitu Ale mam dość permanentnego stresu towarzyszącego nam od roku z powodu budowy i myślę, że nasze dzieciaki tez niemało ucierpiały...Wyjazd jest nam potrzebny...a gołe żarówki...niech jeszcze powiszą...Gdzieś był temat o najdłużej trwających prowizorkach...kto wie, może sie załapiemy na czołowa pozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.02.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Eeee... myślę, że niee - nasze żarówki niespełna 3 lata wiszą, a tam rekordzista miał chyba ponad 20lat... (o ile mnie pamięć nie zawodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.01.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam i podnoszę bo temat mój ulubiony a sezon w pełni. U nas prawdziwa zima, snieg przykrył całe podwórko a my już wytrzymać nie możemy..Nie wyobrażamy sobie zimy bez nart. W tym roku jedziemy do Czech (byliśmy tam już kilkanaście razy).Może w przeciagu tygodnia mąż weżmie kilka dni urlopu. Z powodu wykończeniówki Włochy przeszły nam tym razem koło nosa (rodzinka jedzie a my niestety musimy zostać ). Za każdym razem w Czechach trafialismy na bardzo dobre warunki. Mają sporo tras o różnym stopniu trudności, dość dobrze przygotowanych, wyciągi krzesełkowe + orczyki dla chętnych. Koszty takiego wyjazdu też wysokie nie są. A Wy gdzie się wybieracie w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A tu na zachętę : http://images38.fotosik.pl/46/c710e008b66a86b1.jpg http://images29.fotosik.pl/310/afce4c46a3da939cmed.jpg Zima w Czechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 04.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ...wróciliśmy właśnie...i już planuję, kiedy by tak następny raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts