gaga2 18.12.2002 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 OK, moi teściowie mają chatkę w okolicach Kotarza, pewnie tam będę, ale czy z numerem Muratora?mój znak rozpoznawczy: jeden maluch uczący się jeździć na nartach, drugie maleństwo obserwujące zabawę z sanek (10 mies. to chyba jeszcze za mało jak na naukę jazdy na nartach).Gorące pozdrowienia,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.12.2002 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 My z kolei jeździmy ze znajomymi do ich domku niedaleko starej chaty obok kościoła. Dobra będę zaczepiała każdą matkę z dzieckiem ok.10-miesięcznym na sankach i drugim maluchem. może przed wyjazdem się jeszcze skontaktujemy pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.12.2002 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 EDZIA, miło będzie się poznac i spotkać. Szczegóły szukaj w wiadomości pryw.Pozdrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2002 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Gaga nie mam żadnej prywatnej wiadomościpozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2002 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Potwierdzam wiadomość dotarłapozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.01.2003 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Gaga2 czy planowany na luty wypad do Bennej jest aktualny?pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 29.01.2003 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 EDZIA,niestety jak się pracuje "na swoim" to ciężko się wybrać, zwłaszcza jak nie ma określonego terminu. Póki co mamy mocny zamiar wybrać się do Brennej po feriach, tj. w okolicach 7 lutego.Pozdrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.01.2003 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Jak pracujesz w Firmie to znowu urlop Cię ogranicza .Zostało mi jeszcze kilka dni zaległego urlopu, który muszę wykorzystać do końca marca i chciałam pojechać w drugim tygodniu ferii/dzieci w wieku szkolnym/. Wczoraj na placu budowy pojawił się szef firmy i wygląda na to ,że na koniec lutego, początek marca jak pogoda pozwoli chcą przystąpić do montażu domu zatem zamienię narty na pilnowanie budowy. Ciekawe jakie warunki śniegowe są teraz w Brennej. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.02.2003 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Oj wspaniałe dziś były warunki narciarskie słoneczko, lekki mróz i wspaniałe widoki górskie. Tylko dlaczego tyle ludzi na wyciągach a może taki tłok był tylko w Istebnej . Z drugiej strony może to i dobrze, bo człowiek zajeździłby się na śmierć a tak była okazja odpocząć w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Jak myślicie czy dojadę do czech (podobno przy granicy ogłosili klęskę śniegową)na nartki w ten weekend? W zeszły były tak wspaniałe warunki że nie moge sie powstrzymać od wyjazdu teraz - i wyobraźcie sobie w kolejce najdłużej stałam 7 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 11.02.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Ja również polecam narty jako najlepszy relaks i lekarstwo na stresy budowlane. Najtrudniej jest się wybrać, bo cały czas przelicza się to na pustaki, to na dachówki, to na panele, znacie to na pewno. Udało nam się z mężem wyskoczyć na 5 dni w styczniu do Szpindlerowego Młyna w Czechach, szczerze polecam. Świetne odstresowywacz. Oczywiście zaraz po powrocie nabraliśmy ochoty na jeszcze, ale parę wizyt na budowie i ochota "przeszła". Nie żałujmy jednak na odpoczynek, tego nie da się przeliczyć tak naprawdę na żadne pieniądze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.02.2003 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Zgadzam się z Tobą. Myśmy w tym roku też planowali kilkudniowy wypad na narty niestety sytuacje weryfikowały nasze plany dlatego muszą nam wystarczyć jednodniowe wypady.Wczoraj właśnie taki zaliczyliśmy i zupełnie inaczej wyglądają problemy budowlane po takim fizycznym zmęczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 17.02.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Zeby mozna bylo sie wybrac na jeden dzien trzeba niestety blizej mieszkac...Jak sie mieszka nad morzem to to sie niezabardzo uda, a wyskoczyc nad morze i poopalac sie czy pokapac to dobre tylko dla tych Morsow z TV, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.02.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 A ja nie umiem jeździć na nartach. Łeeeeeeeeeeeeeeeee! :sad::sad::sad::sad::sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.02.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Wynajmij instruktora, on Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.02.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Jakie są warunki śniegowe w Czechach? W poniedziałek wybieramy się do szpindlerowego młyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2003 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 BarttW Czechach nie wiem. W niedzielę byłam w naszych Beskidach na sztucznie naśnieżanych można pojeździć na pozostałych, szczególnie w niższych partiach warunki kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 26.02.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 A u mnie w promieniu 30km jest kilka niedużych stoków, na których często sobie jeżdżę. Najlepiej jechać w tygodniu wieczorem. Unika się wtedy tłumu ludzi i karnety są dużo tańsze . W najbliższą sobotę na zakończenie sezonu jadę w Bieszczady. Pozdrawiam wszystkich narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2003 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Fajnie się masz.U mnie sezon narciarski /zresztą bardzo krótki w tym roku/został zakończony.Życzę małych kolejek do wyciągu i słonecznej pogody, bowiem wtedy narciarstwo jest bardzo przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 27.02.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Byłem wczoraj pojeździć trochę. Na tym stoku jest fajna tradycja: na zakończenie (ok. godz. 20:30)puszczają wyciąg za darmo na ok. 30 minut i mozna zjechać kilka razy za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts