Majka 27.02.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Greg, gdzie są te fajne górki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 27.02.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 On 2002-11-15 10:11, EM wrote: To jest najgorsze w polskich górach. Pod tym wzgledem niedoścignione sa Dolomity. Nie mówiąc o fantastycznych krajobrazach i pogodzie, to wyciagi są tylko krzesełkowe. Dzieci do 8 lat gratis. Jak podchodzisz z dzieckiem wyciagowy zwalnia wyciąg, wyskakuje z budy, wsadza dziecko na wyciag i macha reką!!! Czujesz cos takiego w Polszcze??? W Polsce jest dokładnie tak samo. Byłem w Bukowinie na talerzykach tak jest i w Białce na krzesełkowym tak samo. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 27.02.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Majka ja mieszkam w Rzeszowie (dla niektórych to już Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 W Krakowie zrobiłby furorę wyciąg postawiony w Lasku Wolskim, ale go nie ma. Sama zorganizowałabym taki ośrodek narciarski, lato - igielit, zima - śnieg, parking, oswietlenie, 2 "talerze", "krzesło", knajpa, tor saneczkowy itp. Ale na to potrzeba kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2003 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Majka narobiłaś mi ochoty na to zakończenie sezonu Mąż długo mi musiał perswadować,że to na dzień dzisiejszy czyste szlenstwo. Choć nie przekonał mnie jeszcze tak do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Góry, góry, wysokie osnieżone szczyty, słońce. Zamknijcie oczy, przenieście się myślami w Dolomity, Alpy Austriacke lub Francuskie. Jesteście na lodowcu, 3200m n.p.m, patrzycie w dal. Nie widać miasteczek - one są głęboko w dolinach - widać tylko szczyty gór, ostre, oświetlone, słońce razi w oczy... czujecie się jak ...... /w kropki należy wpisać własne odczucia / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Majka piękne to co piszesz ale siedzący obok mąż nie dał się skusić Muszę jeszcze nad nim trochę poracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Z facetami to zawsze tak samo, za grosz romantyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Oj trzeba długo nad nimi pracować coby odrobinę wykrzesać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 04.03.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Oj kobiety kobiety chciałybyście wszystko na raz W Alpy to może pojedziemy jak już będziemy mieszkać we własnym domku i będzie nas stać. Może kiedyś tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Greg jakbym słyszała swojego męża Też do czasu zamieszkania we własnym domu zawiesił wszelkie narciarskie wypady zagraniczne. Tylko czy potem będzie nam się chciało opuszczać swoje ciepłe domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Potem boją się wyjechać, bo może dom ktoś okraść. Tak to jest, w tym roku odpuściłam, ale w przyszłym /juz umówiłam się rodzinnie/ jedziemy razem z dziećmi. Dla mnie to "zastrzyk" energii pobudzający do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 O dom to tak bardzo się nie boję - dobrze strzeżony . Gorzej może być tylko z kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 04.03.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Ups..... zapomniałem, że Wy już mieszkacie w swoich domkach. Nie no to teraz urabiajcie mężów i w Alpy. Może zdążycie jeszcze w tym sezonie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Greg ja jeszcze nie mieszkam.A dom dobrze strzeżony, bo za płotem rodziców Na dobrą sprawę dopiero niedawno zaczęłam Ale pomarzyć nie wolno [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-04 15:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 04.03.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Jasne, że wolno! Nawet trzeba. Pamiętaj - marzenia się spełniają, trzeba tylko chcieć Chyba większość z nas najpierw marzyła o własnym domu a ilu już w nich mieszka. Teraz kolej na inne marzenia - np. narty w Alpach Ja na razie marzę i o tym i o tym (choć domek już stoi ale trzeba go jeszcze wykończyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 To prawie tak jak u mnie może wykończenie domku nas tak całkiem nie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 04.03.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Tego życzę i Tobie i sobie. I może się kiedyś spotkamy na Alpejskich stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.03.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Alpy alpami a ja sie grzecznie pytam czy jest jeszcze gdzieś śnieg do poszalenia u nas w kraju? I prosze jeśli można o sprawozdanie ze stoków. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2003 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ciekawe jak tam na Kasprowym ? Tam można pojeździć do maja. Greg nie wykluczone, że spotkamy się gdzieś na alpejskim szlaku Myślę że tegoroczny, krajowy sezon narciarski należałoby uznać za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts