Cezarr 07.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Jak w temacie. Czym zbroiczie posadzkę w garażu. w części mieszkalnej planuję włókna zamiast siatki. A co dać w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 07.07.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ja dałem włókna i na i 8 siatek w miejscu przejazdu samochodu.Wylewka nie 5 cm a 7cm przy 4 cm styropianu Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 07.07.2005 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A czy mogę uzyć trochę drutu zbrojeniowego fi12 (został po wieńcach i dobrze byłoby go wykorzystać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 07.07.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 możesz, ale to będzie solidna konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 07.07.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 A czy mogę uzyć trochę drutu zbrojeniowego fi12 (został po wieńcach i dobrze byłoby go wykorzystać)? Jęśli chcesz wrzucić raptem kilka prętów bez ładu i składu to bez sensu - szkoda Twojego wysiłku - lepiej już zachować pręty "na kiedyś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts