Kristal 07.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Hej wszystkim.Mam pytanie. W projekcie zagospodarowania działki mam wrysowane że podłączę sie do działki wujka, która jest usytuowana obok mojej.Ale ostatnio wujek nie zgodził się na podłączenie. Co mam w takim przypadku zrobić?Czy muszę się z wujkiem sądzić o to czy mogę się podłączyć do jego sieci:woda, prąd. Prosze o pomoc.Z góry dziekuje za nadesłane podpowiedzi. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a co masz w warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 08.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Jak sie wójek nie zgodzi to raczej nic mu nie zrobisz. Bedziesz mósial coagnac skad indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 13.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 niestety musisz uzyskać od niego zgodę takie jest prawo. To że masz tak wpisane w warunki zagospodarowania nic Ci nie daje. Na każde wejście w jego teren musisz uzyskać zgodę (a w myśl nowych przepisów-wyroków sądowych za rok może kazać Ci odciąć przyłącza i będą musieli to zrobić- to jego grunt i on jest tam panem) posłuchaj rady bladyy78 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts