Venacus 06.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 strasznie mdło. Joliska jestem dla ciebie pełna podziwu. Ja byłabym tu bezsilna, tylko granat przychodzi mi do głowy i nie mam na myśli koloru. A ty masz świetne pomysły na uratowanie tego wnętrza. jaksie, ja jestem pełna podziwu dla Twoich bezpośrednich opinii, serio. Bo moje - bardzo podobne - pozostają tylko w sferze myśli. I też podziwiam joliskę - nie tylko za świetne pomysły, ale i za usilne przekonywanie kogoś, kto chyba nie chce się przekonać (mimo założenia wątku z prośbą o radę). oreganka - przedstawione tu rady są obiektywne i najlepsze z możliwych. Uwierz w to, jeśli nadal zależy Ci na opinii i co ważniejsze - na dobrym wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 strasznie mdło. Joliska jestem dla ciebie pełna podziwu. Ja byłabym tu bezsilna, tylko granat przychodzi mi do głowy i nie mam na myśli koloru. A ty masz świetne pomysły na uratowanie tego wnętrza. jaksie, ja jestem pełna podziwu dla Twoich bezpośrednich opinii, serio. Bo moje - bardzo podobne - pozostają tylko w sferze myśli. I też podziwiam joliskę - nie tylko za świetne pomysły, ale i za usilne przekonywanie kogoś, kto chyba nie chce się przekonać (mimo założenia wątku z prośbą o radę). oreganka - przedstawione tu rady są obiektywne i najlepsze z możliwych. Uwierz w to, jeśli nadal zależy Ci na opinii i co ważniejsze - na dobrym wnętrzu. Granatami rzucamy na innym forum Sama sobie się dziwię, ale chyba potrzebowałam odskoczni od swoich codziennych zajęć, a przy wyklejankach i szukaniu elementów wystroju mój mózg przestawia się na inne tory i odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 06.03.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dziękuję serdecznie za cenne radygdyby nie wy to pewnie już teraz miałabym jarzębinę na ścianie;] paneli nie kupiłam jeszczemam kilka wzorów na okudefinitywnie zrezygnowałam z tych które pokazywałam na początkutrochę boję się szarości ale powoli się przekonuję mam jeszcze kilka pytań ale to jutro dziś muszę uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 06.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Oczywiście moje wyklejanki były "z kluczem" Stawiałabym na szarości, bo jasne brązy są zbyt mdłe, a ta czerwień wskazana przez Atlager może się okazać nie dość zbliżona do calvadosa i olchy sypialnianej ... Wolałabym więc zdecydowany kontrast niż częściowe podobieństwo. joliska, rano słońce mi w oczy świeciło przed kompem i to co nazywasz czerwienią wydawało się zupełnie innym kolorem teraz, wieczorem już mi nie pasuje Mam magnolię w korytarzu - przyjemny kolorek. Dałam go eksperymentalnie do pomieszanych, jasno-ciemnych szarych kafli. Dla mnie na tyle dobrze wyszło, że zostanie na jakis czas aż do kolejnego natchnienia kolorystycznego (na ścianach oczywiście ). Podglądajacym budowę podoba się jeszcze bardziej . Oreganko, fajnie, że "...powoli się przełamujesz..." do szarości. Kupiłam dzisiaj gazetkę Moje Mieszkanie (marzec 2010) - przypadkiem jest w niej sporo połączeń kolorów podobnych do Twoich i tych które Ci podpowiadają dziewczyny - polecam więc spacerek do najbliższego kiosku . A z panelemi to może zrób tak jak ja robiłam - wyprawa do kilku mniejszch sklepików z podłogami (zdecydowanie bez męża, z koleżanką najlepiej), uśmiech nr5 do sprzedającego , kompletne zagubienie , wsparcie koleżanki i ....wychodziłyśmy z wypożyczonymi (czasami nawet na parę dni) panelami . Z balterio to nawet kawałki podłogi dostałam bo mają wzorniki składające się z kilku paneli. A w domku układasz to sobie na podłodze w różnych miejscach, przekładasz, i próbujesz sobie z nimi chwilkę pożyć . Juz nawet nie pamietam ile tego do domu zniosłam, aż staneło na tym na czym stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 06.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 I jeszcze jedno oreganko - tak ku pokrzepieniu - z dobrej woli tu się produkuję, ale ... trochę jak "joliska" dla odpoczynku własnego, a trochę uciekam od swoich dylematów - od myślenia: jaka lodówka???, jaka pralka??? i.t.p., i.t.d. głowa czasmi mi pęka . Nie jesteś więc sama w tych cudownych ale wyczerpujących "mękach" urządzania własnego "królestwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 07.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 jutro znowu panelowe łowy..aż strach bo już muszę kupić koniecznie a przed wyborem pralki i lodówki też własnie stoję dodatkowe pytania się zrodziły2 opcje usytuowania mebli w salonieniezwykle istotne przed zakupem narożnikaopcja nr 1http://images49.fotosik.pl/270/d6fe09bc746a056d.jpg i opcja nr 2, która bardziej do mnie przemawia z uwagi na fakt że ściana, na której miałby stać narożnik jest dużo dłuższahttp://images38.fotosik.pl/265/36c3056af70d1350.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 08.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 jeszcze wrócę do paneli bardzo mi się podobają panele z v-fugąale zewsząd słyszę że to niepraktyczne jest i ta fuga to tylko miejsce na kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 jeszcze wrócę do paneli bardzo mi się podobają panele z v-fugą ale zewsząd słyszę że to niepraktyczne jest i ta fuga to tylko miejsce na kurz Tez sie balam takich paneli, choc wygladaja super. Tu wersja dla Ciebie - imitacja szarawego drewna, jak dla mnie rewelacja. Kupowalam od tego sprzedawcy, bardzo dobre panele: http://www.allegro.pl/item934793487_panele_podlogowe_ac4_8mm_v_fuga_mega_hit.html I cena - tylko 33zl/m2 Ale poniewaz nie przepadam za sprzataniem, a miec bedziemy niecale 170m2 do sprzatania, kupilam takie z imitacja fugi i jestem bardzo zadowolona. Tylko szarawe takie trzebaby znalezc dla Ciebie... U mnie: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/oqpIbbJfkSHnbe0lPB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 V-fuga to najlepsza rzecz, jaka mogła się przydarzyć panelom! Wiem, bo mam i sprzątam z prawdziwą radością: rzadko i szybko. A efekt wizualny jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ad projekt pokoju dziennego - ogólny zarys jest dobry, faktycznie 2. wersja lepsza. Ale przemyślałabym kwestię narożnika: nie lepiej 2 kanapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Opcja numer 2 z naroznikiem - nie zaslaniasz sobie kaloryfera, no i z kuchni widac co w TV leci Zwroc uwage na gabaryty naroznika - wiekszosc jest zwalista, oby nie przytloczyla salonu. Moze zwykla kanapa 3-osobowa i fotel? Lzej by to wygladalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 08.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 narożnik wybrałama) bo bardziej mi się podoba niż zwykła kanapab) z uwagi na dużą liczbę gości u mnie jednorazowoc) jeśli wybrałabym 2 oddzielne kanapy, to ta druga musiałaby stać przy oknie albo na środku pokojua fotele zajmują za dużo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ok, zmierz w takim razie dokladnie jaki naroznik Ci sie zmiesci i kup troche mniejszy Jakie panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 08.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Stanęło na tymze chciałabym kupić jakieś jasne z v-fugą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A te y mojego linka? V-fuga, jasne ale szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jaki narożnik wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 08.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 te napisy na panelach mnie co najmniej przerażają narożnik taki mi się podobahttp://www.bodzio.pl/zdjecia/10520_1.jpgmożna go jeszcze powiększyćjest taniutki, wiadomo to nie naturalna skóra, ale nie mam aktualnie na zbyciu 6tys tylko kolor inny wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 te napisy na panelach mnie co najmniej przerażają Jakie napisy??? Panele mają być gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 08.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 te z linka powyżejmają takie napisy jakieś dziwnejuż je kiedyś w sklepie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 narożnik taki mi się podoba http://www.bodzio.pl/zdjecia/10520_1.jpg można go jeszcze powiększyć jest taniutki, wiadomo to nie naturalna skóra, ale nie mam aktualnie na zbyciu 6tys tylko kolor inny wezmę Ile kosztuje? Wybierz tkaninę, a nie skaj, błagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts