tdxls 20.06.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Ej miłośnicy edzieci i tych prawdziwych, czyżbyście nie chcieli się podzielić radością bycia rodzicami. Zapraszam do wypowiedzi.Moje pociechy mają teraz mamusię na własność (ach te uroki szkoły), a ja nie niestety dopiero wieczorem mogę powariować z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.06.2003 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Kgadzina, zgadzam się w 100%. widzę, że masz doświadczenie w tej materii. U mnie było podobnie. (tylko mebli jeszcze nie było, jeno materac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.06.2003 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Materac to też mebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts