Gość 08.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Tak jak w temacie, prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 08.07.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Tak jak w temacie, prosze o odp. ja czytałam i kochałam przynajmniej troszkę zaczęłam od Szóstekj klepki i chyba najbardziej mi się podobała ale to daaawno było, bo miałam wtedy 11 lat ale człowiek stary jest oczywiście moje dzieciaki też będą czytać [chyba, ze ich nie będzie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ja jak Lidka, mialam czytalam i kochalam, dziecie dopiero w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzieci narazie nie ale ja ją uwielbialam w mlodości ato juz dawno, dawno temu Warto rzeczywiście podsunąć dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.07.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Musierowiczową?Nie czytałem.Jako chłopiec byłem fanem "Tygrysków"Miałem ich kilkaset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Przyznam się, ze ja namietnie teraz poczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 12.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Oj, ja czytam nałogowo, ciagle. Jak tylko mi źle to sobie nastrój poprawiam . I mam nadzieję że córcia też przeczyta za pare lat (bo synek to raczej nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A u mnie synek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 HAhahahahahah Moje dzieci są trochę za małe na Musierowiczkę (5 i pół roczku i 2 latka), ale... ja jestem OGROMNYM fanem Jezycjady. Żeby nie było niedomówień - jestem facet 30-letni. Jak byłem młodym molem książkowym to czytałem wszystko o Indianach, kowbojach, westmanach itp. Potem sensacja (Amber), Ludlum itp. Po ślubie - jakieś 8 lat temu - żona podrzuciła mi Szóstą Klepkę. No i zaczęło się .... (Kiedyś przerabiałem Idę Sierpniową ale jakoś wtedy jesczze nie "dojrzałem" do tych książek). Czytam (a raczej czytamy - bo moja Fizula to też zwolenniczka) wszystko na bieżąco. Mamy wszystkie części. Z niecierpliwością czekamy na kolejne. Budujący Fani Borejków - łaczcie się!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 16.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No proszę, facet A z kolejnością czytania to u mnie było podobnie . W dzieciństwie kochałam np Londona, a na Musierowiczową przyszedł czas tak koło dwudziestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dzieciaki???/ Ja sama jestem jej fanką każdy tom przeczytałam po kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ja tez je kocham, co to za przesąd, ze tylko dziewczyny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.08.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dzieci jeszcze nie mam,ale sama uwielbiałam Musierowiczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.08.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Pierwsza Musierowiczowa dostalam na nagrode w 4 albo 6 klasie (wtedy chyba jeszcze nie byla taka znana)- to byla "Kłamczucha" przeczytalam ja jednym tchem a potem byl "Kwiat kalafiora" "Opium w rosole" itp i itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Moja córka jeszcze nie czytała ale może już niedługo - za to ja jestem fanką Jeżycjady. Mam wszystkie części i całość przeczytałam już kilka razy a na tym na pewno się nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ciekawe kiedy pojawi się następny tom. Dobrze że Pani Gosia odstąpiła od zaprzestania pisania cyklu. Bardzo się ucieszyłem, kiedy postanowiła pisać dalej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Nastepny tom pod tytułem :Żaba( kto uważnie czytał 'Imieniny', wie, że Żaba to siostra Fryderyka ), ukaże sie po wakacjach 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 17.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Gdzieś czytałam że żaba będzie na gwiazdkę (ale mogę się mylić ) A swoją drogą fajnie byłoby, tak na czas budowy, remontu, być w jednej osobie Robrojkiem, Gizelą i Gabrysią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 http://www.akapit-press.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefret 29.10.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 www.akapit-press.com.pl super ja też uwielbiam Jeżycjadę - a dzieckiem już nie jestem Te książki mają jednak w sobie tyle ciepła że obalaja każde ograniczenie wiekowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts