Joanna i Janusz 29.10.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Dzieciaki jeszcze nie,ale MY tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 30.10.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Jak sie ciesze, ze bedzie kolejny tom! Dzieciom kupilam "Hihopter" i jestem bardzo rozzalona, bo zadne z nich nie mowi na tyle dobrze po polsku, zeby sie tak naprawde zainteresowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 30.10.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Ja tez jestem wielka fanka Musierowicz, przeczytalam ostatnio KLAMCZUCHE I JEZYK TROLLI. Uwazam ze, jej ksiazki sa super. Teraz czekam az kuzyn przywiezie mi z Polski kolejny tom IMIENINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 07.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Uwielbiają, wszystkie cztery córki. Zaraziły mnie. Właśnie czytam drugi raz cały cykl. Wymarzony prezent na gwiazdkę to była "Żaba". Jeszcze nie czytałam. Dziewczyny łyknęły, zanim skończyły się święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.01.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 A już za jakiś czas będzie Czarna Polewka Już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 03.04.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie, prosze o odp. ja czytałam i kochałam przynajmniej troszkę zaczęłam od Szóstekj klepki i chyba najbardziej mi się podobała ale to daaawno było, bo miałam wtedy 11 lat ale człowiek stary jest oczywiście moje dzieciaki też będą czytać [chyba, ze ich nie będzie ] I ja obiema rękami się pod tym podpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.04.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie, prosze o odp. ja czytałam i kochałam przynajmniej troszkę zaczęłam od Szóstekj klepki i chyba najbardziej mi się podobała ale to daaawno było, bo miałam wtedy 11 lat ale człowiek stary jest oczywiście moje dzieciaki też będą czytać [chyba, ze ich nie będzie ] I ja obiema rękami się pod tym podpisuję. Ja też Jako ciekawostke dodam,ze w ciagu ostatnich 2-3 msc mój mąz /po 30 dla jasności/ połknął cała Jeżycjadę /zachwycił sie szczególnie Kalamburką/ i głosi, ze będzie trzeba zapoznać z Musierowiczowa naszego 8 latka ps. I sypie co śmieszniejszymi cytatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dropsiaku - takich facetów jest więcej. Ja sie zapoznałem z MM też po swoim poślubie. Tyle że miałem wtedy lat mniej niż 25 Od tego momentu uzależniłem się i na naszej półce są wszystkie pozycje Jeżycjady. Z niecierpliwością czekamy na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jako nieletnie dziecię napierw zaczęłam od Małomówny i rodzina - nowiutki pierwszy raz wydany tomik który miałam opakować dla użytku czytelników - w bibliotece mojej mamy i wsiąkłam Okazało się, że mieszakamy dwie ulice dalej od autorki... z czasem wyprowadziłam się z ukochanych Jeżyc i zbudowaliśmy dom. I znowu mieszkam o żabi skok od pani Musierowicz .... Jednak niezależnie gdzie nas nosiło każde dziecko stawało się fanem/fanką jej twórczości - najmłodszy na razie bajek B.Potter w jej przekładzie, ale pierwszy krok uczynił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 07.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Wychowałam się na jej książkach. Jak będę miała dzieci to będę z nimi chętnie czytać jeszcze raz od nowa wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 W końcu i moja córa dorosła do Jeżycjady z czego bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.05.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Moja córcia powoli zaczyna sama czytać (w styczniu skończyła 6 lat). Bierze książki i czyta braciszkowi. Na razie sa to Martynki itp, ale jeszcze kilka lat (a może i szybciej) to weźmie się za Jeżycjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 18.07.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dołączam do fanów Małgorzaty Musierowicz Pozdrawiam i przesyłam wszystkim ESD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dołączam do fanów Małgorzaty Musierowicz Pozdrawiam i przesyłam wszystkim ESD )))))))) jeśli o mnie chodzi to się eksperyment powódł... i to bardzo pzdr i ESD nie tylko do Marcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.07.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Fani Jeżycjady umilkli, a przecież jest już w sprzedaży Czarna polewka. Jużprzeczytałem. Bardzo fajna!!!! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 01.11.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Ja tez sie zglaszam. Jakos okolo roku temu sie "wciagnalem". Siostra ma cala kolekcje. To zaczalem od poczatku, a potem poszlo....... No i "Polewke.." juz kupila, ale jeszcze nie czytalem. Brak czasu. Idzie zima, to sie nadrobi. Trudno sie oderwac. Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 01.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Fani Jeżycjady umilkli, a przecież jest już w sprzedaży Czarna polewka. Jużprzeczytałem. Bardzo fajna!!!! Polecam dz za cynk :* kupiłam czytanie odkładam na lepsze czasy tzn. takie mam plany a za chwilę i tak pewnie pęknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 13.12.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Hej, mam wszystkie części i tylko czekam aż moja córeczka zacznie czytać . Czarna Polewka przeczytana tego samego dnia co zakupiona. Zaczęłam jak miałam 13 lat trochę póżno ale wtedy nie bylo tylu części i wstyd się przyznać to było 20 lat temu.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja zacząłem bliżej 18-tki. Ale mnie nie wciągnęło. Dopiero po ślubie (nie pamiętam dokładnie kiedy Fiza dała mi pierwszą książkę), czyli miałem może ze 22-23 lata. I się zaczęło. Komplet na półce a każda nowa - zakupiona musi być . Ma być jakieś świąteczne wydanie . Leksykon czy coś w tym stylu: "Silva Rerum", czyli encyklopedia "Jeżycjady" czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts