Paty 30.07.2005 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Makul! Przepraszam Cię bardzo mój komentarz dotyczył wypowiedzi mity.JUż zmieniłam nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 30.07.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Paty, znikam z Twojego watku, bo mam wrażenie, że nie akceptujesz nikogo, kto może mieć poglądy różne od Twoich.Poza tym nie każdy lubi, gdy do niego strzelają. Ja nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.08.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Ależ droga MITO! Możesz miec inne zdanie niż ja i inne poglądy ale nie wymagaj żeby wszyscy się z tym zgadzali. A jasnowidzem chyba nie jesteś a wiesz doskonale jak ja i moja rodzina traktowalismy psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 A pies wrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katy22 02.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Może powinniście zacząć od chomika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts