małyarek 08.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam! Ktoś ma jakieś doświadczenia z CO. Mam pytanko: jak podłączyć do zwykłego wkładu kominkowego kaloryfery??? trzeba chyba zrobić jakąś tzw. podkowę?? doradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 08.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 hę...trochę mnie to zastanowiło... poczytaj o kominkach z płaszczem wodnym... niektórzy też robią wężownicę na zwykłym czopuchu...ale to wszystko wymaga zabezpieczeń... T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małyarek 08.07.2005 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Wkład kominkowy już mam i w nim pale już dwa lata! nowy wkład z płaszczem odpada. Myślałem coś do tego wmontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 08.07.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 możesz pomyśleć o wężownicy umieszczonej na czopuchu...ale to zdaje się wymaga jakiś zabezpieczeń...musisz trochę poszperać w necie... T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts