mario_pab 08.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 U mnie w szopie zadomowiły się sikorki. Mają piękne gniazdo pod sufitem. Niestety są to bardzo "srakodajne" zwierzątka ( a może lepiej ). W związku z tą ostatnią przypadłością chciałbym się ich pozbyć. Sumienie mnie jednak ruszyło i nie chciałbym im robić bezpośredniej krzywdy. Czy w chwili obecnej (początek lipca) w gnieździe są jeszcze jakieś pisklaki? Nie chciałbym bowiem zostać pisklakojaskółkozabójcą. PS Jak nie ja to kot, bo widzę że to gniazdo go bardzo interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 22.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 jaskółki podobno przynoszą szczęście i są zwiastunem dobrobytu także zastanów się jeszcze raz.........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 22.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 jak pod dachem, to jaskółki właśnie odchowaja dzieci i same odlecą pewnie juz odleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts