KAS01 08.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ... Obok naszej budowy jest sposro innych i czasami widac jak majstry odwalaja fuszerę gdy nie ma inwestora ! Dlatego jestem na budowie codziennie. Akurat zawsze mi tak wychodzi, że w wakacje nie pracuje (lub pracuje bardzo mało- na ogół w nocy), dlatego moge poświecić czas na wyszukiwanie tańszych materiałów i pilnowanie robotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uszaty1973 08.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 U mnie murarze zrobili tak:Z kilku desek zrobili se blat, z jednej strony ma nogi a z drugiej przybili go do drzewa.W blat wbili kilka kawałków uciętego piłką drutu.Dodatkowo wbili se jakiś kawałek stali którym kształtują druty.Jak to zobaczyłem to najpierw nie wiedziałem co to a jak się domyśliłem to i tak nie wiem jak to działa. Pomiędzy wbite druty wkładają drut fi6 a kawałkiem blachy przyciskają i wychodzą piękne strzemiona jak z pod igły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts