Ivavi 08.07.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chcę kupic zlewozmywak stalowy franke i mam problem jaki wybrać - atłasowy czy jedwabny nawet nie wiem czym sie różnia Czy ktos wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 10.07.2005 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 naprawdę nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 10.07.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ja mam zlew firmy Franke - można pooglądać w albumie Manuela. Baterię zlewową też mam Franke - z wyciąganym prysznicem. Sprawdzają się zawodowo. Zlewozmywak jest stalowy gładki, bez faktury lnu. Len mi nie pasował do wystroju kuchni, wolę gładkie powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 10.07.2005 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 ja tez chce stalowy franke, ale maja 2 rodzaje gładkich - atłasowy i jedwabny Nie wiem czym sie roznia bo w sklepach ich nie mają, bede zamawiac przez net i nie wiem ktory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 10.07.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 faktycznie lepiej najpierw się zoriętować "ręcznie" co jest coprzejedź się po innych sklepach i poszukaj. Lepeij samodzielnie wybrać niż wierzyć na słowo cudzym opisom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 12.07.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 My niedawno kupiliśmy zlewozmywak Franke, ale nigdy nie słyszałam o "atłasowym" - przed chwilą sprawdzałam jeszcze raz i jest tylko len lub jedwab....Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 12.07.2005 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 no tak Nikt nie wie... byłam wczoraj w castoramie i tam tez nie wiedzieli:( Sprawdzili w katalogu - faktycznie jest atłas i jedwab ale jaka różnica to mi tylko na obrazku (5x5cm) pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.07.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 może chodzi o to że jest matowy. A jedwabny - błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 12.07.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 gladki/blyszczacy jest trudniejszy do utrzymania czystosi, widac wszstkie plamy po wyschnieciu.Dlatego ja wybralem taki z faktura lnu, na ktorym mniej widac zabrudzenia. I w praktyce okazal sie lepszy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwoalej 13.07.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zgadzam się z przedmówcą. TEn o strukturze lnu - ma chropowatą powierzchnie i mniej widać zacieki itp. Ten jedwab to po prostu typowy, gładki zlew stalowy. Zalezy od gustu. Podaję linki na stronę producenta - dwa takie same zlewy, ale o różnej fakturze:http://franke.home.pl/b2c/kuchenna/zlewozmywaki/rambla/RA__610-38_N/index.html Pod zlewozmywakiem są dwie różne ceny - tanmszy jest za zlew gładki; droższy len Mam nadzieję, iz pomogłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 14.07.2005 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 lnu nie chce, bo taki miałam do tej pory i byłam bardzo niezadowolona. ja lubie jak zlew się błyszzcy - widać wtedy ze jest czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts