stanislawa 09.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dostałam w prezencie piękną roślinkę o nazwie rozwar. Ma fioletowe mocno rozchylone dzwonki. Podobno bylina. Nic więcej o niej nie wiem. Może ktoś ma ją u siebie i coś o niej opowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.07.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Bardzo ładna bylina, ma bardzo małe wymagania glebowe. U mnie rośnie na ubogiej piaszczystej glebie od kilku lat. Mam trzy kolory niebieski, bladoniebieski i biały. Najbardziej podobają mi się kwiaty tuż przed rozwinięciem, podobne do balowików. Niekłpotliwa bylina polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanislawa 11.07.2005 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Wielkie dzięki Zygmor. Myślę że mnie też się spodoba rozwar, tym bardziej że wiem już że są jeszcze inne kolory. A....jeszcze jedno kai jest wysoki?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Wysokość to 10-15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts