art63 09.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 WC - cicho płuczący , są takie ?, gdzieś widziałem taki opis . Czy to tylko reklama ? , czy faktycznie są ciche ?Może ktoś wie ile mogą kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 09.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 cicho płuczący?woda ma za zadanie zrobić swoje - wiadomo, spuszcza się ją po dodpowednim ciśnieniem z odpowieniej wysokości - i robi się szum, szczególnie w połaczeniu z ceramiką, bo przeiceż z czego innego zrobić miskę ustępowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 09.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Mam, działa - Gustavsberg - tyle że warszawski ma nietypowy jak na Polskę rozstaw odpływu od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 10.07.2005 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Mam, działa - Gustavsberg - tyle że warszawski ma nietypowy jak na Polskę rozstaw odpływu od ściany. A kiedy i gdzie i za ile kupowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts