pako7 09.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Mam jeden problem kilka lat temu postawiłem sobie garaż wszystko zgodnie ok , za zgodą sąsiada . Mineło pare latek , pokuciłem sie na dobre z sąsiadem i teraz chce przedłuzyć garaż o 1,5 metra . Właśnie o to chodzi czy musze mieć jego pozwolenie o przedłużenie garazu o 1,5 m i załatwiać jakies dodatkowe sprawy ??? Prosze o porade , można też na gg ; 6617452 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 pako, zajrzyj do działu porad prawnych, projektów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 14.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 flaszka czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts