pitbull 14.11.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Macie takie zainteresowania? Do wykonczenia domu i stworzenia klimatu nierzadko podobne gadzety sa mile widziane; a to jakis berdys, wocznia czy "zerwikaptur". A moze cos nowszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 06.12.2002 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Mój mąż, jak każdy facet uwielbia militaria. Ostatnio kupił sobie na jakimś targu staroci kuszę, kolekcjonuje też noże i bagnety. No nie wiem, czy przy takim hobby mojego męża mogę mieć własne zdanie różniące się od zdania hobbysty? http://www.afternight.com/smiles/behead.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.12.2002 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Absolutnie zadnego . Jaka kusze kupil - oryginal czy replika. Z jakiego okresu?. Ale musisz przyznac ze kolekcja przynjamniej pieknie wyglada na scianach, a dodatkowo aspekt obronny jest bardzo wazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 17.12.2002 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Niemożliwe, żeby to był oryginał, kupił od jakiego menela. Poświęcił troszkę czasu na doprowadzenie tego do stanu oglądalności i schował. Powiesić też nie ma gdzie, bo chwilowo pomieszkujemy w małym mieszkanku, później może "wystawi" w gabinecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.12.2002 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 No nie mozesz powiedziec ze wyrzuca pieniadze w bloto -zapewnia spokoj i bezpieczenstow rodzienie . A jakie noze i bagnety - wszystkie jak popadnie czy z jakiegos czasookresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 A czy odzież wojskowa też Was interesuje? Miałabym pytanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.12.2002 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Na co dzien byloby mi trudno lazic w wojskowych szarawarach . Raczej sie nie znam ale mozesz sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał W 18.06.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Ja też zbieram różne stare rzeczy a najchętniej broń biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts