Whisper 09.07.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A tutaj specjalnie dla goomisi i yacq założyłem komentarze do Rewolucji na działce 200. Od siebie tylko napiszę że będę śledził z uwagą W końcu i kierbud mój, i geodeta i RBtka, dobrze że im bloczków fundamentowym nie wcisnąłem, bo by to moja budowa już była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 09.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 dzieki Whisper sama bym sobie nie poradzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 09.07.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a nie poznales ze to bloczki od Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 09.07.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Świetne zdjęcia goomisia, gratuluje (zwłaszcza drzewka w fundamentach ) Niech Ci rośnie w górę! Whisper: a może jeszcze jakąś dobrą ekipę do ścian i dachu masz, co??? Pozdrawiam YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a nie poznales ze to bloczki od Was? Bloczki to z "naszej" betoniarni, ale nie te co u mnie na podwórku stoją Przecież mam cztery palety przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 09.07.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper, jak nam zabraknie to sie do Was zglosimy - przynajmniej beda od kompletu YaMarzena - dzieki, niestety drzewko zdechlo tak szybko jak uroslo, chyba bylo malo zyzne podloze, bo dzis sam kikut z uschnietymi listeczkami sterczal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper: a może jeszcze jakąś dobrą ekipę do ścian i dachu masz, co??? No, mało brakowało żeby Goomisiowie naszą ekipę wzięli, niestety facet ostatnio daje kosmiczne ceny, więc niestety... Ale dachowcy, którzy u mnie robili (dekarze, nie cieśle) są OK, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 09.07.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a wiezbiarze sa zli? nie polecasz ich? przecie my sie chcemy do nich zglosic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Więźbiarze też bardzo OK. Chodziło mi o to, że YaMarzena pewnie będzie robiła tradycyjną więźbę, nie wiązary, a oni są z Łodzi i raczej w okolicach Wawy nie robią, bo dojazdy. Robią tylko wiązary dla Investbudu bo to miarę szybka robota, na parę wizyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 09.07.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 no to siem cieszem bo juz myslalam, ze moze jak tak skakales po tej konstrukcji to sie cos zawalilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Spoko... nie gniotsia nie łamiotsia Na początku miałem stracha żeby w ogóle wejść na drabinę na tą wysokość, potem mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.10.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Hej Goomisia Długaśna przerwa w dzienniku ale jak widać na fotkach prace szły w tempie dośc szybkim Jaki jest plan prac obecnie A te choinki widoczne na dwóch ostatnich fotkach to jeszcze twoje czy już sąsiada Boże Narodzenie coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.10.2005 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Dalej dawać zdjęcia, ale już! I opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 22.10.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 to jeszcze nie wszystko, jestesmy o wiele dalej tylko trzeba to opisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.10.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 To czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 22.10.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a chojki to niestety sasiada, od nas nawet nie widoczne bo sie murem wysokim odgrodzilismy Nasze to beda za kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witaj goomisia wśród szaleńców co się odważyli budować, ale tempo, rany aż tchu mi zabrakło jak oglądałam, domyślam się, ze następne zdjęcia to już z wykończenia będą. Ale domek śliczny, życzę aby budowa dalej szła jak najlepiej i najszybciej. Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 22.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 spokojnie jeszcze dach wykanczac sie bedziemy dopiero w przyszlym roku, na zime zostajemy ze stanem surowym i dajemy sobie kilka miesiecy na przemyslenie szczegolow. Ale przyszle swieta planujemy juz na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.10.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 I bardzo dobrze robicie. Mi brakowało własnie tej chwili (albo paru chwil) na zatrzymanie się, złapanie oddechu i pomyślenie na spokojnie co chcę robić dalej i jak ma to wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.10.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 popieram, a czemu nie widzę zdjęć z ostatniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts