Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Rewolucji

Recommended Posts

Ladna okolica, ladny domek sasiada...Wasz domek ladny i z dobrego materialu - ale bedzie Wam cieplutko i wygodnie...Te domy z ytonga to takie rowniutke i ladne wychodza, ze nie trzeba robic elewacji... :wink: A gdzie można obejrzec rzuty projektu?

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Helenka - ładnie. Oddzielona cześć nocna od dziennej. Duży pokój z jadalnia bardzo duży bo aż 44m. Ale tam będzie miejsca. Duży taras. Ciekawe jaki kominek wybierzecie bo jest taki w samym środku. Tez ciekawe rozwiązanie. No jest co do urządzania. Pisz jakie macie pomysły.

A okolica ładna, mojej nie widziałaś. U nas jak to na wsi. To co nowe to ok., ale te stodoły mnie dobijają... Czy musza zawsze być takie czarne, stare i ponure?

Zeljka, kominka nie bedzie! Wiem, ze nas zaraz wszyscy zjada, ale nie chcieliśmy kominka, nie mamy w zwyczaju spedzania czasu w ten sposób... Grill w ogrodku nam wystarczy :)

A jadalnię sobie wydzielimy z salonu luksferami, półokragłą scianką. I taką samą będzie kuchnia i przedpokój rozgraniczona.

Ale sie ladny robi domek. A fajnie widac jak wyglada wiezba na domach parterowych.

Co z tym ogrodzeniem bylo, tego nie zalapalam, ale nie rozumiem czemu mur chinski. :wink: Choc jak mnie moja sasiadka bardziej wkurzy, to chyba tez tak zrobie..

A kominka nie bedzie?No coz, kazdy robi jak uwaza. A ja tutaj znalazlam taki ladny. Na srodku pokoju. I spodobalo mie sie to.

http://www.kingasliwa.pl/realizacja/potempa1.jpg

No ale miec tylko po to aby miec, to chyba nie wypada...Mowiac prawde teraz go nie mam i wcele mi go nie brak. O! :p Bo i tak mam zawsze cieplutko. :p

• 3 weeks później...
Heloł. Może napiszę coś w komentarzach do budowy własnego domu :) Na początek witam wszystkich czytelników :) A teraz pytanie: Czy wszystkie dachówki są tak "zwichrowane" (widać to na przedostatnim zdjęciu) czy tylko te co do nas przyjechały? Dekarze pocieszali, że po zimie powinny się ułożyć ale coś mało im wierzę :-?

Ja tam się na dachówkach nie znam, bo ja blaszany jestem, ale powiem Wam, że taśma pod gąsiorami którą macie wygląda naprawdę nieźle. Wiedzieliście dach mojego sąsiada? Widzieliście jak u niego to wygląda? No, to nie marudzić. Piękny dach kurde macie!