Żelka 25.10.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ladna okolica, ladny domek sasiada...Wasz domek ladny i z dobrego materialu - ale bedzie Wam cieplutko i wygodnie...Te domy z ytonga to takie rowniutke i ladne wychodza, ze nie trzeba robic elewacji... A gdzie można obejrzec rzuty projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 26.10.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 rzuty? np. na stronie archipelagu, bo w zasadzie nie robilismy zmian w projekcie... a co do okolicy - ciesze sie, ze na zdjeciach ladnie wyglada - bo tak z bliska to juz niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Helenka - ładnie. Oddzielona cześć nocna od dziennej. Duży pokój z jadalnia bardzo duży bo aż 44m. Ale tam będzie miejsca. Duży taras. Ciekawe jaki kominek wybierzecie bo jest taki w samym środku. Tez ciekawe rozwiązanie. No jest co do urządzania. Pisz jakie macie pomysły. A okolica ładna, mojej nie widziałaś. U nas jak to na wsi. To co nowe to ok., ale te stodoły mnie dobijają... Czy musza zawsze być takie czarne, stare i ponure? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 26.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Zeljka, kominka nie bedzie! Wiem, ze nas zaraz wszyscy zjada, ale nie chcieliśmy kominka, nie mamy w zwyczaju spedzania czasu w ten sposób... Grill w ogrodku nam wystarczy A jadalnię sobie wydzielimy z salonu luksferami, półokragłą scianką. I taką samą będzie kuchnia i przedpokój rozgraniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Zeljka, kominka nie bedzie! Wiem, ze nas zaraz wszyscy zjada, ale nie chcieliśmy kominka, nie mamy w zwyczaju spedzania czasu w ten sposób... Dlaczego? Gdzie jest napisane, że musi być kominek? Najważniejsze, żeby dom Wam się podobał. A zapowiada się całkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Ale sie ladny robi domek. A fajnie widac jak wyglada wiezba na domach parterowych. Co z tym ogrodzeniem bylo, tego nie zalapalam, ale nie rozumiem czemu mur chinski. Choc jak mnie moja sasiadka bardziej wkurzy, to chyba tez tak zrobie.. A kominka nie bedzie?No coz, kazdy robi jak uwaza. A ja tutaj znalazlam taki ladny. Na srodku pokoju. I spodobalo mie sie to. http://www.kingasliwa.pl/realizacja/potempa1.jpg No ale miec tylko po to aby miec, to chyba nie wypada...Mowiac prawde teraz go nie mam i wcele mi go nie brak. O! Bo i tak mam zawsze cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 30.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 bo tak ogolnie to jest cala masa ladnych kominkow, nie dlatego go nie robimy bo nam sie nie podobaja tylko wlasnie dlatego, ze go nie potrzebujemy do zycia a i tak te co nam sie podobaja to sa tak cholernie drogie ze moglibysmy tylko pomarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Rozumiem to, jak najbardziej. No i bardzo rozsądnie myślicie. Po co niepotrzebnie wyrzucać pieniądze jak nie macie zamiaru z tego korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.11.2005 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Regularność wpisów w dzienniku nigdy nie była Waszą mocną stroną , ale za to mieliście zawsze śliczne zdjęcia. Więc ja się pytam: gdzie są zdjęcia do najnowszego odcinka Szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 20.11.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 em, beda beda... duuuzo zdjec - tylko musze je przebrac... i bedzie jeszcze kilka odcinkow bo juz jestesmy duzo do przodu w stosunku do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.11.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 B. dobry wybór.Dlaczego, a dlatego że blacha pod linią energetyczną mogłaby się różnie zachowywać. Z jednej strony ekranowałaby od pola, z drugiej mogłaby nieco szybciej korodować (wpływ pola elektromagnetycznego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.11.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Gomisia ale macie piękny dach Lubisz zaskakiwać nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 22.11.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 och dziekuje, strasznie mi to bylo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 22.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Heloł. Może napiszę coś w komentarzach do budowy własnego domu Na początek witam wszystkich czytelników A teraz pytanie: Czy wszystkie dachówki są tak "zwichrowane" (widać to na przedostatnim zdjęciu) czy tylko te co do nas przyjechały? Dekarze pocieszali, że po zimie powinny się ułożyć ale coś mało im wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.11.2005 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja tam się na dachówkach nie znam, bo ja blaszany jestem, ale powiem Wam, że taśma pod gąsiorami którą macie wygląda naprawdę nieźle. Wiedzieliście dach mojego sąsiada? Widzieliście jak u niego to wygląda? No, to nie marudzić. Piękny dach kurde macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 23.11.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 A tak se tylko marudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 23.11.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Goomisie, fajny ten Wasz daszek wyszedł I macie bardzo oryginalne ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 23.11.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 daszek, daszek... a domek to nie fajny? no wezcie nas troche podtrzymajcie na duchu Nikt nas nie odwiedza, nawet komentowac sie malo komu chce, az sie zaczynam bac ze jakiegos paszteta postawilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 23.11.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Oj Goomisia, no przecież że domek też fajowy A już zwłaszcza ta zadaszona werandka. No i gwc macie, a my się zdupiliśmy To co teraz planujecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.11.2005 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 No i gwc macie, a my się zdupiliśmy Nie wiem dlaczego, ale wyczuwam tu jakąś aluzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts