Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Rewolucji

Recommended Posts

Wiesz Luśka, u nas GWC to była konieczność bo później po niwelacji terenu byłoby dużo więcej kopania. Nie udało się oczywiście uniknąć wpadek - zapomniałem zostawić wewnątrz kanału linki do czyszczenia. Ma ktoś może pomysł jak ją tam teraz wsadzić? Mi przychodzą różne, od tresowanego szczura, przez zalanie kłebka sznurka wodą po mikrorobota ;)

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiesz Luśka, u nas GWC to była konieczność bo później po niwelacji terenu byłoby dużo więcej kopania. Nie udało się oczywiście uniknąć wpadek - zapomniałem zostawić wewnątrz kanału linki do czyszczenia. Ma ktoś może pomysł jak ją tam teraz wsadzić? Mi przychodzą różne, od tresowanego szczura, przez zalanie kłebka sznurka wodą po mikrorobota ;)

Wdmuchnij...

Nabierz dużo powietrza w płucka i wdmuchnij. Boeingiem się nie da - niewygodne podejście do rury.

A jak nie możesz dmuchnąć, to może z drugiej strony zassać dasz radę? ;)

A tak na serio... nie mam pojęcia jak to zrobić. Można jakąś sztywną linkę/druta tam wpychać, coby się na drugim końcu ujawnił?

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

Nie pisza, bo nic nie slychac :)

Domek tylko stoi i ladnie wyglada na tym sniegu, droga oczywiscie praktycznie nieprzejezdna, a my w trakcie zalatwiania kredytu.

Wprawdzie od ostatniego odcinka dziennika troche sie pozmienialo i w zasadzie powinnam go uzupelnic... Moze jak tylko znajde chwilke to sie tym zajme, skoro ktos do nas jeszcze zaglada :)

pozdrawiam

• 2 weeks później...

Rzeczywiście, strażnik wygląda groźnie ;)

Zazdroszczę Wam jak-nie-wiem-co tego rozgarnięcia ziemi. Mnie to dopiero czeka. Jeszcze humus to pół biedy, ale zastanawiam się co z gliną? nie mieliście jakiejś gustownej górki gliny z kopania głębszych dołów? Co z nią zrobiliście?

• 1 month później...
  • 2 weeks później...