yacq 24.11.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Wiesz Luśka, u nas GWC to była konieczność bo później po niwelacji terenu byłoby dużo więcej kopania. Nie udało się oczywiście uniknąć wpadek - zapomniałem zostawić wewnątrz kanału linki do czyszczenia. Ma ktoś może pomysł jak ją tam teraz wsadzić? Mi przychodzą różne, od tresowanego szczura, przez zalanie kłebka sznurka wodą po mikrorobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.11.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Wiesz Luśka, u nas GWC to była konieczność bo później po niwelacji terenu byłoby dużo więcej kopania. Nie udało się oczywiście uniknąć wpadek - zapomniałem zostawić wewnątrz kanału linki do czyszczenia. Ma ktoś może pomysł jak ją tam teraz wsadzić? Mi przychodzą różne, od tresowanego szczura, przez zalanie kłebka sznurka wodą po mikrorobota Wdmuchnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 26.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Whisper, może byś mi załatwił jakiegos Boeinga coby z silnika dmuchnał w tą rurę? Bo to mniej więcej tego kalibru musiała by być dmuchawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.11.2005 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Nabierz dużo powietrza w płucka i wdmuchnij. Boeingiem się nie da - niewygodne podejście do rury. A jak nie możesz dmuchnąć, to może z drugiej strony zassać dasz radę? A tak na serio... nie mam pojęcia jak to zrobić. Można jakąś sztywną linkę/druta tam wpychać, coby się na drugim końcu ujawnił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Nic nie pisza co u nich slychac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 28.01.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Nie pisza, bo nic nie slychac Domek tylko stoi i ladnie wyglada na tym sniegu, droga oczywiscie praktycznie nieprzejezdna, a my w trakcie zalatwiania kredytu. Wprawdzie od ostatniego odcinka dziennika troche sie pozmienialo i w zasadzie powinnam go uzupelnic... Moze jak tylko znajde chwilke to sie tym zajme, skoro ktos do nas jeszcze zaglada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Pewnie, że zaglada. Czekamy na dalsze relacje... Nie dlugo wiosna i bedzie wiecej zmian i wiecej do czytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.01.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 A możę jakieś zdjęcie byście zamieścili? Albo "Rewolucję? w czasie podciągnęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 29.01.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 och, jak wiosna przyjdzie to bedzie zupelnie inna rozmowa, zwlaszcza, ze na jesieni bedziemy sie przeprowadzac ))) juz sie nie moge doczekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 To dawajcie te nowe fotki, bo u Was chyba nie bylo tak nudno jak u nas... A na jesien juz mieszkac.., tez nam sie marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No a gdzie som zdjecia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 11.02.2006 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 jezusicku, nie mam kiedy usiasc do tego dziennika ostatnio nawet bylismy specjalnie na dzialce zrobic kilka zimowych fotek... moze w przyszly weekend cos wsadze, bo teraz to sobie jedziemy na urlop sie relaxowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A to, to ja rozumim... Przyjemnego urlopu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Piekne te nowe zdjecia..,a straznik jest po prostu cudowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Rzeczywiście, strażnik wygląda groźnie Zazdroszczę Wam jak-nie-wiem-co tego rozgarnięcia ziemi. Mnie to dopiero czeka. Jeszcze humus to pół biedy, ale zastanawiam się co z gliną? nie mieliście jakiejś gustownej górki gliny z kopania głębszych dołów? Co z nią zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 19.02.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 nie mielismy - to co bylo z wykopow pod lawy (a to tylko 40 cm, takze bylo tego niewiele), to poszlo na dno przy wypelnianiu naszych metrowych fundamentow... ale teraz na wiosne jak bedziemy szambo kopac to sie troche tej gliny uzbiera - chyba trzeba bedzie zaczac garnce lepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.02.2006 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Jakbyście tej gliny za mało na garnki mieli, to chętnie odstąpię. Wywrotka się jej uzbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 20.02.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 cos ty, juz z tej naszej taka kolekcja wyjdzie, ze ho ho fortune na tym zbijemy - jakbys dal jeszcze swoja to by nam sie we lbach poprzewracalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Gdzie oni sie podziali? Pogoda juz nadaje sie na budowanie a nie ma relacji z budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts