botanika 03.12.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 A ja tez mam zagwozdkę.Planujemy akacje w salonie,natomiast schody "schodzą" na płytki gresowe.schody jednak i parkiet są bardzo blisko siebie.Czy powinniśmy schody robić z akacji?A jak tak to gdzie można kupić drewno .A może schody robić z jesionu lub dębu i bejcować?Proszę o radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.12.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 A nasz stolarz kazal nam zrobic malowanie przed schodami, bo podobno nic mialo sie nie zabrudzic. Nie wierzcie tego typu obietnicom, sciany wyciapane klejem montazowym i silikonem Z tym malowaniem dobrze uwazac, co jest czym i po czym malowane. Farby akrylowe na scianach moga sie przebarwiac pod wplywem niektorych rozpuszczalnikow zawartych w lakierach podlogowych. Pamietam taka afere z udzialem 2 firm , Inwestora i rzeczoznawcy.Bylo na co popatrzyc. a raczej czego posluchac :lol:/rekord swiata w ilosci "maci" na jedno zdanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wojtku, chciałam Ci bardzo podziękować, że namówiłeś mnie na olejowanie akacji. To po części i Twoje dzieło : http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1394_348.ts1133884534000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 06.12.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wojtku, chciałam Ci bardzo podziękować, że namówiłeś mnie na olejowanie akacji. To po części i Twoje dzieło : A tam moje. Nawet nie "po czesci" moje . Wyszla cacy. Opowiedz jak pachnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wojtku, chciałam Ci bardzo podziękować, że namówiłeś mnie na olejowanie akacji. To po części i Twoje dzieło : A tam moje. Nawet nie "po czesci" moje . Wyszla cacy. Opowiedz jak pachnie? Cacy, cacy... , a tak się bałam jak to wyjdzie. Jak pachnie to jeszcze nie wiem, bo na górze lakierują. Gdybyś mnie nie namawiał, to byłby lakier i pewnie kolor nie ten, więc ta moja akacja jest "wirtualnie" i Twoja. Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 20.09.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 odkopuję wątek, poniewaz bardzo interesuje mnie akacja...a konkretnie blat moze ktos by sie pochwalil, lub podzielil doswiadczeniami? bardzo malo informacji wyguglalam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts