darek1719500007 10.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 TAK WIEC SPRAWA DOSC CIEKAWA. Z KOCHANEJ GMINY OTRZYMAŁEM WEZWANIE DO OKRESLENIA O WIELKOSCI NERUCHOMOSCI BUDOWLI GRUNTU BEDACEGO W MOIM POSIADANIU A SPRAWA JEST NA TYLE CIEKAWA ZE ZIEMIA NA KTÓREJ BUDUJE MA 5 KLASE I NIE PŁACE Z TEGO TYTUŁU PODATKU,I MAM PYTANIE CZY MUSZE PŁACIC ZA NIERUCHOMOSCI SKORO SA W BUDOWIE I NIE MIESZKAM ?JAK TO JEST MOJA ZIEMIA MOJA BUDOWLA A PIENIADZE DO GMINY?? JAK OMINAC TEN PODATEK POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.07.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Może kiedyś po pijaku zgłosiłeś dom do odbioru. Natomiast z gminami to już tak bywa. Twoja ziemia, twój dom, płacisz rózne podatki a na koniec przyjdzie gość z Gminy i ci powie że kostka ma być w takim a nie innym kolorze i takiego a nie innego kształtu (nawiasem mówiąc jest to rejon wiejski nie żadne miasto). Albo tak jak w jednym z postów zabronią ci ścinania drzewa które rośnie na środku działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts