Peterek 11.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 To normalne czy mi odbija? W piątek powiesiłem pierwszy kibelek i wielka radość z pierwszego użycia (śpiewanie i różne okrzyki). Ciekaw jestem swoich reakcji, jak ściany odmaluję albo panele na podłodze ułożę . Coraz bliżej koniec, chyba dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 a podłączyłeś do kanalizacji? W piątek powiesiłem pierwszy kibelek i wielka radość z pierwszego użycia (śpiewanie i różne okrzyki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 11.07.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Może stąd ta radość bo nie podłączył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 11.07.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 O kurcze to trzeba? hihihi Pewnie, że podłączyłem tyle, że do szamba, a w nie kanalizy. Jeszcze brodzik zamontuję, z kumplem, no i można mieszkać . Znaczy mieszkać z żoną i synem, a kumpel zawsze mile widziany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 11.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Uważaj: "Gość w dom - zona w ciąży" - taka mądrość ludowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Uważaj: "Gość w dom - zona w ciąży" - taka mądrość ludowa... albo tego nie slyszalam , albo zapomnialam dobre Peterek -coz udanego sikania posluchaj Majki , podlaczdo kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 11.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 mam też inne:"Kto rano wstaje - ten idzie po bułki","Nie pożądaj żony bliźniego swego - nadaremno","Jak cię widzą - to pracuj","Jak se pościelesz - to mnie zawołaj"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 11.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Capra, niezłe U mnie 'otwarciu' kibelka również toważyszyła ceremonia. Pierwszy 'spłuk' został nawet uwieczniony na foto. Uruchomienie kibelka to taki moment przełomowy w budowaniu, bo chalupka nabiera normalności. Jak sie mozesz wyskac, to mozesz tez spac itd. Gratulacje. Komu w drogę temu rower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.07.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Gość w dom, Bóg wie po co. A' pro pos Peterek, ale sprawdziłeś i do szamba doleciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 12.07.2005 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Musiało dolecieć, "gównostrada" sprawdzona . Ja taki ciekawski jestem, do szamba też wleźć musiałem (no przed tym pierwszym sikaniem ). Sam sprawdziłem poprawność zamontowania pływaka (kontrola poziomu "zupy") i zamontowałem rurę, która służyć będzie do wybierania bez wpuszczania szambiarki na teren. Tyle tych prac było, że chyba radość uzasadniona. Capra, gość w dom, a żona w inny dom Rrmi kanaliza tak daleko, że hoho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jak sie mozesz wyskac, to mozesz tez spac itd. No kurna arcyciekawa teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ciekawe czy przed k miało być i czy zamiast k -r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Peterek a Wy juz cala Rodzina sikacie , czy tylko wazniejsi narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 13.07.2005 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Peterek a Wy juz cala Rodzina sikacie , czy tylko wazniejsi narazie Na razie tylko wybrańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 a coś większego też juz było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 13.07.2005 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Majka, no pewnie, przeca właśnie po to, bo te mniejsze to pod drzewkiem można . Ale testować nie odważyłem się tym "większym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Taki kaliber? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.07.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Qrna, znakiem już szczotka zakupiona, zawieszka do środka, tudziez krążek na kolorową wodę.. no i papier. I zawieszka na papier. Albo stojak. No i ręcznik. I mydelniczka. I lusterko, grzebień, pasta do zębów, piżamka, materac, kołderka, kubek do kawy i cukier..itd I tak od sikania do mieszkania. Całkiem poprawna ewolucja wprowadzki. Zgubiłam gdzieś po drodze kieliszki i flaszkę. Może powinny zaraz za papierem toaletowym ? Ja bym się posikała z radości. I pies ogryzł wiszący wucecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ale z radości, czy z radością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 13.07.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Uważaj: "Gość w dom - zona w ciąży" - taka mądrość ludowa... W Anglii mawiaja - new house - new baby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts