gosia1719499730 13.07.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Uważaj: "Gość w dom - zona w ciąży" - taka mądrość ludowa... W Anglii mawiaja - new house - new baby! Nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.07.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 A ja to jeszcze kibelka nie mam, a już zamontowałam czujnik napełnienia szmba Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 13.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Uważaj: "Gość w dom - zona w ciąży" - taka mądrość ludowa... W Anglii mawiaja - new house - new baby! Nie strasz Mnie sie dwa razy sprawdzilo... ale to moze dlatego, ze bylo to w Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.07.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Uważaj: "Gość w dom - zona w ciąży" - taka mądrość ludowa... W Anglii mawiaja - new house - new baby! Nie strasz Mnie sie dwa razy sprawdzilo... ale to moze dlatego, ze bylo to w Anglii a, pozwól ze sie zapytam, teraz 3 budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ja bym się posikała z radości. I pies ogryzł wiszący wucecik. Ziaba a czy posikalabys sie do tego kibelka , czy w majtki tylko nie wiem czy Ziaba nosi majtki qrcze jaki temat , takich rozrywkowych wiecej na forum potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 14.07.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ]a, pozwól ze sie zapytam, teraz 3 budujesz Nie, powiedzenie nie wymaga budowy, ma byc nowy dom w sensie przeprowadzki ! Dwa razy kupowalismy... buduje pierwszy i troche sie niepokoimy, bo to trzecia przeprowadzka... pocieszamy sie, ze moze w Polsce to przyslowie nie dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 14.07.2005 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Qrna, znakiem już szczotka zakupiona, zawieszka do środka, tudziez krążek na kolorową wodę.. no i papier. I zawieszka na papier. Albo stojak. No i ręcznik. I mydelniczka. I lusterko, grzebień, pasta do zębów, piżamka, materac, kołderka, kubek do kawy i cukier..itd I tak od sikania do mieszkania. Całkiem poprawna ewolucja wprowadzki. Zgubiłam gdzieś po drodze kieliszki i flaszkę. Może powinny zaraz za papierem toaletowym ? Ja bym się posikała z radości. I pies ogryzł wiszący wucecik. Nie do mieszkania jeszcze trochę, ale się spieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ]a, pozwól ze sie zapytam, teraz 3 budujesz Nie, powiedzenie nie wymaga budowy, ma byc nowy dom w sensie przeprowadzki ! Dwa razy kupowalismy... buduje pierwszy i troche sie niepokoimy, bo to trzecia przeprowadzka... pocieszamy sie, ze moze w Polsce to przyslowie nie dziala... Dżiii ja mam trójkę już I po co ja tu wlazłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 14.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 W Anglii mawiaja - new house - new baby! Ha ha, strzał w 10, ja właśnie buduję domek, a w środku mi rośnie potomek! Będzie komu szaleć po tym domku... wszystkim miłośnikom tego tematu dedykuję poemat: "domowy kibelek radości tak wiele nam sprawia gdy w rurach popłynie gównienko aż człowiek z radości nie może już pościć i wcina co widzi by znowu móc stęknąć..." pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 14.07.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Klaus Kiński ujął problem nastepująco: "Najcudowniejsze doznanie to jest udane wysranie. W życiu nic nie dorównuje temu, co sie potem czuje". Z tych słow przebija zarówno wielkie doswiadczenie zyciowe, jak i pewna przenikliwa spostrzegawczośc tego artysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 14.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 I tym to, gównianym postem, awansowałem do Elity Forum (pow 1.000 postów). Gorzej nie mogłem trafic, należalo śledzic licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.07.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 I tym to, gównianym postem, awansowałem do Elity Forum (pow 1.000 postów). Gorzej nie mogłem trafic, należalo śledzic licznik. gratuluje Ci Przekorku Eliciarzu i tfu , zebys w jakies G nie wdepnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 15.07.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 "Filozof uznany - Przekorek o gównie napisał utworek - niby gówniany wpis a jaki przyniósł zysk! Bo oto od tego utworu jest już w ELICIE FORUM" GRATULUJEMY.... Capra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ludowe mądrości prawią, że jak się wdepnie w g. to będzie się bogatym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 15.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Capra!!! Jak spotkam - uduszę . Przez ciebie glosno zarechotalem w pracy. Swietny tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 15.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 "Przekorny Przekorek poszedł na zakupy bo chciał coś kupić do swojej chałupy Oj, uważaj Przekorku, bo zamiast kota kupisz g.... w worku" Mała szansa że mnie spotkasz, mieszkamy daleko od siebie...he he... Capra - poetka nowej generacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Capra, poetko, masz talent narazie fraszki, potem przyjdzie pora na epitafium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 15.07.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Mała szansa że mnie spotkasz, mieszkamy daleko od siebie...he he... Capra - poetka nowej generacji... Akurat w Lublinie bywam prawie co tydzien. Wyśledze Cie i w ogóle, albo jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Mała szansa że mnie spotkasz, mieszkamy daleko od siebie...he he... Capra - poetka nowej generacji... Akurat w Lublinie bywam prawie co tydzien. Wyśledze Cie i w ogóle, albo jeszcze gorzej. oj, chyba będzie romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts