Capra 15.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 oj, chyba będzie romans "Od gówna do romansu daleka jest droga zwłaszcza że mąż Capry nie marzy o rogach a myślę też że druga połowa Przekorka też by nie chciała dobyć g.... z worka A Lublin, Przekorku, mieścina nie mała, wiele tu miejsc takich cobym się schowała... zostało mi jeszcze z budowy pustaków mogę więc odeprzeć siłę Twych ataków..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ale sie z rana usmialam jest super Capra Przekorku , gratulacje , pomysl o jakiejs imprezie okolicznosciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 odnosnie tego gó..nego tematu Wpada facet do gabinetu dyrektora cyrku i mówi:- Panie, mam taki numer, że ludzie oszaleją! Bedzie pan milionerem!Dyrektor na to:- Spadaj mie pan! Mam dobry program i nie potrzebuje żadnych nowych numerów.- Niech pan posłucha przez 30 sekund, na pewno pana przekonam!- No dobrze, mów pan, ale szybko.- Niech pan sobie wyobrazi cały sufit cyrku obwieszony balonami.Balonami z gównem. A na arene wjeżdzają konie. Na każdym koniu amazonka z łukiem. I amazonki zaczynają galopować w koło. Unosza łuki. Zaczynają strzelać do balonów. Przebijają je po kolei a całe gówno spada na dół. Przebijają wszystkie. Na dole wszystko jest nim pokryte. Widzowie w gównie,arena w gównie, orkiestra w gównie, konie w gównie, amazonki w gównie... I wtedy wchodze ja... Cały na biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 16.07.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ładne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 mam też inne: "Kto rano wstaje - ten idzie po bułki", "Nie pożądaj żony bliźniego swego - nadaremno", "Jak cię widzą - to pracuj", "Jak se pościelesz - to mnie zawołaj"... Kto rano wstaje - ten leje jak z cebra. Kto rano wstaje - ten leje jak wół do karety Kto rano wstaje - ten leje jak kobyłka u płota Kto rano wstaje - ten leje jak dziura w moście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.08.2005 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ludowe mądrości prawią, że jak się wdepnie w g. to będzie się bogatym.. w swoje źiabciu, w swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 28.09.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 To normalne czy mi odbija? W piątek powiesiłem pierwszy kibelek i wielka radość z pierwszego użycia (śpiewanie i różne okrzyki). Ciekaw jestem swoich reakcji, jak ściany odmaluję albo panele na podłodze ułożę . Coraz bliżej koniec, chyba dlatego? Mimo całego Twego entuzjazmu, nie radzę robić tego samego po pomalowaniu ścian czy ułożeniu paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 29.09.2005 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 O tak, ściany już pomalowałem, z kumplem kafelki położyłem, taniec radości odtańczyłem i drugi kibel zamontowałem . Też radość, ale już nie taka jak przy pierwszym, "dziewiczym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 hmm , bo pierwszy jest zawsze najbardziej fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 29.09.2005 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 No tak, rrmi, to coś na wzór "o krok od zdrady.." Oj dziewczyny Wam jedno w głowie . Mi zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Peterek co Ci po glowie chodzi Ja sobie calkiem grzecznie z sikania pierwszego sie podsmiewam , a Ty o zdradzie Juz nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 30.09.2005 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Peterek co Ci po glowie chodzi Ja sobie calkiem grzecznie z sikania pierwszego sie podsmiewam , a Ty o zdradzie Juz nic nie rozumiem Ja nie o zdradzie tylko o seksie , no, ale głodnemu chleb na myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 u mnie tez juz podwieszony ale jeszcze nie sikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.10.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 To normalne czy mi odbija? W piątek powiesiłem pierwszy kibelek i wielka radość z pierwszego użycia (śpiewanie i różne okrzyki). Ciekaw jestem swoich reakcji, jak ściany odmaluję albo panele na podłodze ułożę . Coraz bliżej koniec, chyba dlatego? Tez to przerabialam w zeszlym tygodniu, kirdy zawiesilismy nowy kibelek w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Tez to przerabialam w zeszlym tygodniu, kirdy zawiesilismy nowy kibelek w lazience i jak? Fajnie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.10.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Tez to przerabialam w zeszlym tygodniu, kirdy zawiesilismy nowy kibelek w lazience i jak? Fajnie bylo? Bosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts