szefowa 11.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam!Prawie zdecydowalismy sie na drzwi klasy softline firmy Milewski no i "nieopatrznie" zajrzalam na forum i dowiedzialam sie o wielu niepochlebnych opiniach na temat firmy. Czy ktos ma moze drzwi tej firmy( bo okna juz wiem- nie sa godfne polecenia!) ? Bardzo prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 12.07.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Mam od 2 lat okna tej firmy (softline z łukami) i jestem bardzo zadowolony. Ich serwis jest co roku sam przyjeżdża do bezpłatnej kontroli i regulacji, gwarancja jest na 5 lat i nie bardzo wiem skąd się wzięły negatywne opinie. Faktem jest że firma jest nieduża i na pierwsze wrażenie wygląda na stolarnię. Ja osobiście polecem bo liczy się wyrób a nie wygląd firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts