robertb 11.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kochani , jak w temacie. Chce miec mozliwosc otworzenia kazdych drzwi wewnetrznych w moim domu , jednym tym samym kluczem, zeby nie zwariowac od ich nadmiaru. Gdzie moge kupic takie rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 szukaj systemu masterkey- wpisz to w przegladarkę na forum lub google i będziesz miał setki wskazańewentulanie klucz matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 w fabryce. Ale nie da się do zamków antywłamaniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jak to się nie da? ja tak mam i sobię chwalę. zamki klasy c, antywłamaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 11.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Tzw. system klucza dostępny jest (prawie) we wszystkich punktach sprzedających wkładki do drzwi. Na pewno dostaniesz go tutaj:http://www.vbh.pl/index.php?menu=7 Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jak to się nie da? ja tak mam i sobię chwalę. zamki klasy c, antywłamaniowe. rozumiem, że masz np. 10 drzwi z zamkami antywłamaniowymi i jeden klucz do nich wszystkich a wydawało mi się, że się chwalą niepowtarzalnością wkładek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 11.07.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 jak to się nie da? ja tak mam i sobię chwalę. zamki klasy c, antywłamaniowe. rozumiem, że masz np. 10 drzwi z zamkami antywłamaniowymi i jeden klucz do nich wszystkich a wydawało mi się, że się chwalą niepowtarzalnością wkładek To nie ma nic wspólnego z niepowtarzalnością wkładek.Na Twoje wyraźne życzenie wkładki można tak "zakodować" żeby wszystkie otwierały się jednym kluczem.Zresztą kombinacji może być co niemiara i zależy to tylko od Twojej wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Całe zycie się człowiek uczy Dzięki Piotrze. Już się zastanawiam, czy tej wiedzy nie wykorzystać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 11.07.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 To nie tak, że w każdym punkcie można kupić.W każdym specjalistycznym sklepie, czy punkcie można zamówić.Czas realizacji około 2 tygodnie.Ja zamówiłem 5 wkładek, różniących się nawet długością i po 3 klucze na wkładkę - czyli 15 jednakowych kluczy. Cena jak za zwykłe wkładki.W Warszawie na Kłobuckiej.System MASTERKEY polega na tym, że każda wkładka ma indywidualny klucz (pasujący tylko do tej wkładki), a ponadto jest klucz MASTER otwierający wszystkie wkładki. To jednak kosztuje drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts