si 11.07.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kochani kto z Was użytkuje takową??Kto z Was ma czas i ochotę zmierzyć szerokość lodówki po całkowitym otwarciu drzwi?strasznie podoba mi sie Samsung 90cm szerokości ale obawiam się ,że w małej kuchni zajmie mi dużo miejsca .W sklepie mierzyłam i wychodzi mi 140 cm .Czy to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 11.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 zmierzyłem Whirpolla też około 140cm i mimo swojej wielkości to w środku mało miejsc ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
si 11.07.2005 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dziekuję bardzo za szybką odpowiedż,czyli nic z tego ..a promocja w Media markt tylko do środy i 300 puszek coli koło nosa przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts