roki78 16.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 witam, mam pytanie jak rozwiazaliscie odprowadzenie wentylacji z okapu w kuchni.jakos w projekcie jest ciezko wywnioskowac jak to zrobic. wlasnie wylali u mnie plyte, jade zgodnie z projektem no dodoalem jedno okn ow garazu i kilka drobnych zmian. pozdrawiam cale forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TW 26.04.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) T&W ile potrzeba trojnikow do dachu bo w projekcie pisza 3 a w zestawieniu 6 Fizycznie na dachu są 3 trójniki. Nie wiem nic o 6 trójnikach. Zresztą, gdzie one miałyby być założone. Przecież są tylko na rozwidleniach kalenic. Nasze Virgo w realu można zobaczyć pod tymi linkami: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/650817bb2dd68493.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70797f44fe4a9ad5.html Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez T&W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TW 26.04.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja ciągnąłem rurę przez strop przy samej ścianie do góry i zakończyłem grzybkiem na dachu. Spowodowało to, że musiałem w sypialni nad kuchnią dodatkowo zabudować ściankę kolankową, żeby nie było widać rury.Tak to wygląda przed położeniem płyty g-khttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b0bdadb9113f40a.html Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez T&W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia200 29.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 to fakt trójniki są 3 ale w zestawieniu materiałów był błąd bo z projekty wychodziły 3 a w kosztorysie są 6 ale wiem już teraz ,że zawiera spore błędy i nie można sie nim kierować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia200 29.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 T&W przepiękny domek,slicznie zrobiony co to za kolor elewacji???i jaka dachówka tzn kolor bo my mamy z mężem kupioną miedziano - brązową i ta jest troszkę podobna troszkę podpatrzę sobie hahha,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia200 29.04.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef48c2862b59d5c4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia200 10.05.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 mam dylemat musimy z mezem zakupic plytke klinkierowa na komin a dachowke mam koloru miedziano-brazowy i juz sama nie wiem jaki kolor klinkieru bedzi pasowal pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiateekk 18.05.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 WitamJestem nowy na forum, zaczynam budowę Virgo II. Mieszkam w woj. lubelskim, proszę o info czy ktoś buduje dom w lubelskim, wiem że Mariucha budował, ale nie ma kontaktu niestety, stary mail jest już nie aktualny. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia200 20.05.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 kwiateekk wejdz na extradom.pl tam sie wiecej dzieje warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczor69 13.07.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 WitajcieJa tez jestem tu nowy i planuje rozpoczecie budowy Virgo II w tym roku. Niemniej jesli ktos wie gdzie w centralnej Polsce ( Płock,Kutno,Sochaczew,Włocławek,) wybudowal Virgo 2 to bylbym bardzo wdzieczny za info na priva. [email protected] Z gory wielkie dzieki- Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borygo8 25.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam, Ja także przymierzam się do budowy Virgo 2 z podwójnym garażem. Jedyne co mnie powstrzymuje przed kupnem projektu to obawa przed zbyt małym salonem i te schody na środku - troszkę ciężko jest mi to sobie wyobrazić... Gdyby istniała możliwośc obejrzenia domku od środka w województwie mazowieckim to byłbym barrrdzo wdzięczny. [email protected]. Pozdrawiam i z góry dziękuję Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek.A 15.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich , też zastanawiam się nad budową Virgo 2 , może ktoś z was buduje niedaleko Międzyzdrojów chętnie bym z żoną obejrzał , wyczytałem na forum żę T&W buduje w Świnoujściu ale ciężko mi po fotkach zlokalizować miejsce PozdrawiamKrzysiek Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Krzysiek.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neolka 01.11.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ktos budował virgo II NA PODKARPACIU? PROSZE O KONTAKT [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farbik 06.12.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 a my już od tygodnia mieszkamy w virgo II 2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia200 08.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 a można prosić o zdjęcia z virgo na maila [email protected] a jesli nie da rady to na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farbik 21.03.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 z Międzyzdrojów masz blisko do Goleniowa, tak w rejonie szpitala i stacji ORLEN, a dokładnie vis-a-vis sklepu kaufland stoi VIRGO II 2g. juz ukończone, fajne zmiany do projektu mają zrobione, inspirowałem się ich pomysłami choć nie wszystkimi. Drugie virgo jest w Modrzewiu pod goleniowem, w alejce w lewo jadąc od goleniowa, widać z szosy (wybudowane wg projektu). pozdr Witam wszystkich , też zastanawiam się nad budową Virgo 2 , może ktoś z was buduje niedaleko Międzyzdrojów chętnie bym z żoną obejrzał , wyczytałem na forum żę T&W buduje w Świnoujściu ale ciężko mi po fotkach zlokalizować miejsce Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farbik 21.03.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jak pisałem 2 posty wyżej my juz od grudnia mieszkamy, 10 marca 2010 robiliśmy wykop a na pocz. grudnia otrzymaliśmy odbiór. Poszło dość sprawnie choć nie bez drobnych kłopotów ale nie będę marudził. Sezon za chwilę rusza, w tym roku będziemy robić obejście i na koniec sezonu dokończymy elewację bo przed zimą zrobiliśmy tylko ocieplenie zaciągnięte klejem bez warstwy tynku. Duuuuzo sprzątania nas czeka mimo że grubsze śmieci pojechały w kontenerach. Forum trochę zamarło bo pierwsza fala forumowiczów już sie wybudowała ale piszcie jak wam idzie budowanie, niebawem wrzucę trochę fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poker000 06.06.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam, Proszę o szczegółowe info jak powiększyc kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary884 02.08.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 a gdzie jesli mozna wiedziec w okolicy czestochowy ja jestem zainteresowany budow ale nie wiem czy bedzie ok w srodku.jesli jest mozliwosc jakiej fotki albo spotkania to prosze o kontakt na [email protected] dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Idziu5 07.08.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam,Gdańsk nie jest blisko Częstochowy ale fotki mogę przesłać. Napisz jakie zdjęcia Cię interesują chyba że będziesz nad morzem na wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts