czaguz 26.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to prawie to samo. A tynkujesz garaz przed montazem caly czy tylko sciany do montowania prowadnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 26.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 seta jeszcze raz. Widze ze nad kominkiem masz juz troszke ubrudzona sciane? Masz rozprowadzanie ciepla z kominka z turbina czy grawitacyjnie? Jak to oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Hej - nie nie mamy żadnego rozprowadzenia. Po prostu kilka razy plalismy bardzo mokrym drewnem i dym nam się wydostał na chałupę [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Przy montażu bramy wytynkowali mi tylko ściany do prowadnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 czaguz - łazienka z innej persp. - sufit naszego pomysłu, Widać też drzwi na strych. http://i251.photobucket.com/albums/gg283/seta21_01/sufitwazgrn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Inny nasz własny, autorski pomysł to diody LED oświetlające schody. Pala się całą noc, zużywaja smieszne ilości energii (wszystkie razem coś koło 7-8W). Dziecko widzi schody całkiem nieźle, a światło nie jest drażniące. No i tata (czyli ja) wchodzi na nie cały, gdy nocą wróci ten teges http://i251.photobucket.com/albums/gg283/seta21_01/ledy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Klikając ten link macie wszystkie foty, nie będę śmiecił na forum. Wstawiłem tam fotkę pralni na dole, no i nasze źrodło ciepła, czyli pompę ciepła Nibe Fighter 1240. http://s251.photobucket.com/albums/gg283/seta21_01/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Adamie i Czaguzie - to Virgo I. czaguz - suszarnia i pralnia jest na dole. Więc komunikaca...jest naturalna . PCiepła zajmuje minimalna przestrzeń, stąd ok. 8 m2 zostało nam na suszarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 26.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Seta bardzo ladne masz schody. Czy moglbys podac mi namiary na firme ktora to robila? Pisales ze sa z Torunia. To tylko 100 km moze dojada. Zawsze myslalem ze drewniane to jest to ale teraz.... to juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jeszcze tylko to wkleję, żeby Czaguz pokazac ci, na czym polegała nasza koncepcja kolorystyczna łazienki - odwazne połączenie dwóch kolorów płytek, z jednej kolekcji Paradyż Bambus (chyba?). Jak widzisz płytki daliśmy tylko do pewnej wysokości. Ta fota pokazuje łazienkę z dokładnie przeciwnej strony. http://i251.photobucket.com/albums/gg283/seta21_01/lg3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Czaguz - ale te schody są drewniane (?). Jesion. Firma - przesle ci na priva namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Acha - może chodziło ci o to, że to jest oklejony drewnem beton? No więc one są wolnostojące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 26.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 czyli lite drwniane, fajne. Ale jak one wygladaja od strony jadalni? Masz moze zdjecia z drugiej strony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 26.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 czaguz - to Virgo I, tu mamy klatkę schodową. To jest widok od jadalni, z tymi diodami LED... One są nie ażurowe, tylko pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam45ar 26.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to prawie to samo. A tynkujesz garaz przed montazem caly czy tylko sciany do montowania prowadnic? Ja wykańczam garaż na gotowo i dopiero wtedy montuję bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 26.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 oka rozumiem teraz dokladnie. Ale przeslij, jesli mozesz namiary na tego majstra. Polecasz go ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_k4 26.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cześć Vigrowicze Dzisiaj sprzątaliśmy na działce po ''zimie'', i zamówiłem bramę garażową normstahl kolor ciemny dąb, myślę że najlepszy wybór do mojej chatki. Pozdrawiam wszystkich!!! Mój domek: http://foto.onet.pl/gtton,004opocc01rw,u.html To wybrałeś tak jak my, bramy zamontowane też normstal euroclassic i ciemny dąb rozmiar 2375x2125 ( dwie sztuki) cena 7200 za dwie z napędami obejżyj fotki w katalogu. http://foto.onet.pl/fzjhx,kyawrc89ay4x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_k4 26.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jeszcze tylko to wkleję, żeby Czaguz pokazac ci, na czym polegała nasza koncepcja kolorystyczna łazienki - odwazne połączenie dwóch kolorów płytek, z jednej kolekcji Paradyż Bambus (chyba?). Jak widzisz płytki daliśmy tylko do pewnej wysokości. Ta fota pokazuje łazienkę z dokładnie przeciwnej strony. http://i251.photobucket.com/albums/gg283/seta21_01/lg3.jpg Seta 21 gratulacje i bardzo zazdroszczę że już mieszkasz bo na naszą budowę zejdzie jeszcze trochę czasu mamy plan wprowadzić się do końca 2009. Jedno chciałem ci powiedzieć że nie ma powodu żebyś się tłumaczył dlaczego takie a nie inne kolory wybrałeś (najwidoczniej takie ci się najbardzie podobały)a jeżeli się komuś nie podoba to niech zachowa to dla siebie a nie podnosi ci ciśnienie. http://foto.onet.pl/fzjhx,kyawrc89ay4x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seta21 27.02.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Adasiu -spoko, nie podnosi ciśnienia . Bardzo cenie sobię uwagi itp. Powiem wam szczerze, że na etapie budowy bardzo pomogły mi fotki na tym forum oraz fotki na stronach z fotkami forumowiczów. Daltego niejako chcę spłacic mój dług wobec forum, publikując te foty. małgosia i Bogdan, Mariucha - ich fotki z etapów budowy baaaardzo mi pomogły i zainspirowały mnie. Więc jak ktoś chce jakies innefotki, rposzę pytać, to wstawię. mam generlanie każdy etap budowy. No i specjalnie na budujących z pełna podłogówką - mam sporo uwag i fotek. Sam wiem, ile fotki innych mi pomogły. czaguz - wysłałem ci na priva telefon do gości od schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 27.02.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Piotr jesli ta uwaga byla do mnie to ja nie powiedzialem ze mi sie nie podoba, tylko zapytalem czy seta jest zadwolony a to roznica wiec ty nie podnos cisnienia. Czytaj posty. Chodzi na forum wlasnie o wyrazanie opinii tak by pomagac sobie nawzajem, komentowac. Seta dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts